Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства
Гравити мАтор
Радико:
--- Цитат на: ndm в Ноември 24, 2020, 04:10:59 pm ---Радико, ти като доайен в търСЕнето на истината, кажи какво те притеснява в хелиоценричната теория, щот забелязвам СЕ прокрадват такива нотки, или аз нещо СЕ бъркам? Оставяме настрана плоската земя, все пак плоскоглавите са СЕ появили едва през 2015 година.
--- Край на цитат ---
Ако говориме за едно и също единственото "притеснение" относно хелиоцентричната теория което имам е, че в нея е бил прескочен някога "поради липса на информация" факта, че Хелиос се върти около Сагитариус. Още по притеснително е, че този факт е бил известен при това със забележителна точност на някои доста древни цивилизации. Този факт е наистина притеснителен.
montanar:
Радико мен с криви тълкувания и неоснователни предположение няма как да ме убедиш - с същия успех можеш да ме убеждаваш за господ или за извънземни де фъркат наоколо (не че не допускам да ги има а че ги няма на земята) ..... приеми че съм с капаци или консерватив.
Радико:
Единственната причина поради която не мога да те убедя е липсата на компетентност по въпроса от твоя страна. Ти въобще хабер си нямаш за какво иде реч. Очевидно единствената информация която имаш за теорията която поддържам е от източници на нейните противници. Все едно да учиш световна икономика от книги написани от ирански революционери.
montanar:
Не Радико изобщо не се опитвай да се превъзнасяш и да принизяваш другите - щото за всичко се съди от практическия резултат - когато теория дава практически резултат тогава е жизнеспособна - в случая ефирната знаем колко е жизнеспособна......
А ефирчовците не сте по университетите и развойните групи точно щото не давате практически резултат а само глаголствате и фантазирате.
Радико:
--- Цитат на: montanar в Ноември 24, 2020, 09:24:14 pm ---Не Радико изобщо не се опитвай да се превъзнасяш и да принизяваш другите - щото за всичко се съди от практическия резултат - когато теория дава практически резултат тогава е жизнеспособна - в случая ефирната знаем колко е жизнеспособна......
--- Край на цитат ---
Да така е знаем много добре колко е жизнеспособна и вярна, но ти за твое съжаление не си от тези които знаят това. За това и не си струва да привеждам доказателства. По лесно е да обясниш на абориген как работи GSM. Все пак и те вече ги ползват.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия