1. ЕДМ и Наско, имате ли идея че дипломатическия статус, и вследствие на него дипломатическия паспорт не са едностранен акт?
2. Защо тези хора които са такива сатанисти, продължават да влизат и излизат от Грузия с такива паспорти?
3. С'я естествено ще ми обясните че съм изключително тъп...
4. Наистина има чувството, че са ви промили мозъците и сте спрели да мислите логично...
5. К'ви били тия воени лаборатории по целия свят. Естествено че си правят някакви експерименти, за които няма да ви кажат но дори и аз като един изключително тъп индивид мога да ви обясня, че лабораторията в Африка изследва примерно пораженията които местни представители на флората и фауната биха могли да нанесат на американси войници, дошли на мироопазваща мисия в района.
6. Ето ви едно обяснение, което могат да ви пуснат и което звучи смислено. Или поне толкова смислено, че да ви затвори устата.
1. Дипломатическия статус е най-малкото за което трябва да се обърне внимание в тоя клип. Друго е важното тук.
2. Такива хора продължават да влизат, защото само колониални държави са сключили конфиденциален договор с американците за дейността им, който само те си знаят. Суверенна държава не би допуснала някой в къщата си, да прави неизвестно какво.
3. Това ти ни го обясняваш, но не че ние не си го мислим. Не сме ти го обяснявали от възпитание и етика - все още!
4. Аз имам също чувство за теб. Така са те облъчили, че без да си гледал видеото, като най-кулминационната му част е в края за това какво правят българските оръжия в ръцете на джихадистите, фантазираш и импровизираш с обясненията си.
5. Естествено, че си правели някакви експерименти, но нямали да ми кажат, ама според теб борели болестите за района. Те не казват, а защо не казват, ама ти знаеш.
Ставаше и въпрос за лабораторията в България от март тази година, щяла да бори инфекциозните болести на българската армия. Само много голям тъпак може да повярва на подобна инициатива. От къде пък накъде ще са се загрижили толкова за нас? Първо ни накараха да си нарежем таковете и ракетите, сега ще ни спасяват от някакви инфекции. Някой чувал ли е за някаква мистериозна инфекция на българския войник, аз не?
Не обясни и за патента с дрон, който разпръсква скакалци.
6. Как само си хвалиш тъпото обяснение. Никой не знае какво ще се прави в тия лаборатории, разположени не къде да е по света, но ти с твоите импровизации се възприе за такъв, който дава отговорите . Е айде малко по-скромно с твоя градски начин на живот, списанията Плей бой и кортовете в Борисовата градина...