Чудех се защо американците сдадоха фронта толкова набързо в Афганистан. Ясно беше, че има някакво споразумение, но никой не казваше за скритите клаузи. Ето, мисля, че първата взе да лъщи леко полеко.
Радико, Радико! Пак си омотан в паяжината на чуждите мисли и идеи!
Това за което пиша и изказвам като мнение няма нищо общо с народността или религията, приятелю! Или с това кой какво направил и защо го е направил, така, а не по-друг начин! Всичко което казвам и пиша, има за цел да покаже на обикновените дебили каквито сме, че сме се омотали в паяжината на чуждите мисли и идеи до такава степен че, единственото което можем да правим през живота е да следим плюсовете и минусите на тези чужди идеи в нашият мисловен инвентар -мозъка. А че самите ние сме затънали до гуша във собствените си мисловни фекалии, хич да не ни пука, то не се вижда!?
Пресен пример е Витко! Този човек е толкова пристрастен към компа и интернет, че имам чувството, че живее за да гледа клипове и гледа клипове за да живее!!! От къде намира толкова излишно време!?!? Доказателство за това е че напълни форума със чужди идеи и концепции неслучайно руски или със руски оттенък! А не казва нищо за свой те си идеи и виждания! Като Киборг!!!! Програмиран да следва някаква програма и я повтаря ден след ден като младо момче мастурбатор!?
Понякога се питам, този човек собствено мнение няма ли?
??
Но искам да го утеша че, такова е дереджето на 99.99% от човешката популация на планетата! Той не е сам!
За това давам различна информация от по-широка гама гледни точки! Ама кой да разбере!
Нямам нищо против Витан, защото като човек не го познавам, а само давам пример със неговите маневри във форума! За да се разбере, шаблона!
С едно изречение приятели, искам да кажа че, няма значение от каква народност сме, няма значение от каква религия сме, няма значение от каква каста, прослойка или обществено положение сме, ние всички сме във батака на човешката нищета! Това е основното! И няма значение къде, живееш дали в България, Турция, Казахстан, Русия, Китай, САЩ или Мозамбик всички ние сме в кюпа на индустриализираните концлагери! И ще става все по-зле, докато накрая не се затрием като вид и не затрием нашата истинска Майка и Дом планетата Земя!
Концлагери оформени от собствената ни простотия! Това е! От там идва злото! Ако не разбирате за какво пиша, значи сте още по-зле от това което си мисля!
В горе написаното не влагам нищо лично към никого! Просто излагам факти! Ако някой се е засегнал, моля да ме извини!