Като наблюдавам това което става реално, просто цирка е пълен. Такова театро се разиграва пред погледа на милиардите маниакопитеци дето щъкат по-света че, направо не е за вярване. Та какво е театрото!!!!!!!
От една страна американците напълно осъзнаха че, с този начин на Демокрация само "обират негативите" в очите на останалите маниакопитеци и отначало се опитаха чрез пандемията да обърнат нещата в своя полза. Но, това не сработи! По-една или друга причина определена част от хората разбраха за какво иде реч и така "идеята за победоносното завръщане на дивият капитализъм" се отложи във времето. Тогава седнаха, преди три месеца и се разбраха, друго театро да представят пред зомбитата от планетата Земя наречена "трета мировая war(война). Хем за руснаците добре, щото ще им се вдигне малко позакъсалото реноме на велможи и бабаити на Евразия, хем и американците ще имат време да си разчистят боклука който са генерирали със досегашната си дейност на Демократи.
Къде в момента е проблема!? Проблема е в две точки.
1. Понеже и едните и другите са достатъчно алчни(християнска черта) и искат повече за себе си за това и гледаме всичкият този цирк. Китай само стой и наблюдава номерата като си прави изводите! Аз го наричам" да налапам по-голямо парче от вкисналата баница"
и за това са тези совалки и телефонни разговори между тях и гостуванията на останалите дребни играчи. Ту при единият ту при другият. Целта е да има някоя трошичка и за тях. Не говоря за България, тя не е играч в тази игра, тя е статист с
предопределена вече роля. сублимният момента е в това - да даде българина писмено съгласие за бъдещата рента, която предстой да плаща. Хич няма да е малка, ако питате мене!? Но, кой съм аз!?
2. Цирка който гледаме от две години насам така да се разиграе че, по-голямата част от население-оборота хал- хабер да си няма от играта която се представя. А за целта тя трябва да изглежда истинска. Но и за това са се погрижили, лапачите на големи залъци. Дано да им приседне там където трябва, хапката която се мъчат да налапат. Което може да се случи ако в наблюдаващият играта Елемент(Китай) не направи неочакван и за двамата гангстер- бабаити ход! Според мен, ще има изненади и то доста големи! Но, ще поживеем и ........!
Руснака има голяма кочина и не може да я обгрижва защото му намаляват робите, американеца също има голяма кочина която не може да опази, а и с нарастването на робите в своя свинарник не успява адекватно да реагира във всички посоки. За китаеца в момента е решаващо да реагира адекватно. Ако го използва правилно, другите ще дишат праха на неговите дела. Но, там проблема е в религията, в будизма както и в исляма алчността не е много на почит. И това спъва тяхното вероломно развитие. От там идва проблема! Но........ ще видим! Предстоят интересни времена!