С кредитна или дебитна карта се плаща, Али експрес не ти търси 3Д верификация, направо ти взима парите без да те питат това ти ли си или си с крадена карта. Ако не ти трябва да правиш чести преводи не ти и трябва пей пал, за него трябва да чакаш поне 15 дена за подтвърждение, за всеки трансфер взимат такса, и освен това валутните курсове им са малко кофти. Забелязъл съм едно нещо, колкото е по висока цената на стоката която копуваш от Али експрес толкова по бързо пристигат пратките, естествено не винаги е така. Имал съм пратки които са пристигали за по-малко и от две седмици, и такива които идват след два месеца. Обикновено пратката пристига в Европа за няколко дни, максимум до две седмици, но след това е голямото чакане, ако пратката е незначителна може да си стои в Холандия повече и от месец. Ако става въпрос за обикновени пощи, най бързо пратката пристига ако е изпратена по Сингапурските пощи директно, но напоследък почти всичко минава през Холандия за разпределение, и дефакто пратката идава през Холандските пощи на Българската поща, имал съм и случай когато не е изпратена до Българските пощи а до Спиди, но пак през Холандската поща. С DHL пратката идва бързо, до две седмици максимум 3, но задължително се минава през митница, и там ти събират ДДС и мито, ако има такова.