Никой не отрича науката, като цяло, но има определени области на науката, които куцат, основата им е грешна, това е проблема, особенно физиката има и други. Според мен не е правилно да се измислят хиляда частици и да се „регистрират“ по някакви косвени начини, частици, който никой не е виждал и скоро няма да види, а дали някога ще види, частици който имат „спин“, ляв или десен, как го определят, като не ги виждат не знам.
Науката твърдеше, че в космоса няма нищо вакуум, ама нищичко, и космически прах, но напоследък се заговори за тъмната енергия. Добре, тогава как се разпространяват радиовълните, трябва да има някаква среда, за да се разпространяват при радиовръзка в космоса. Направете аналогия с водата, как се разпространяват вълни и в космоса е същото и тази среда в която се разпространяват тези радиовълни е ефира, елементарна логика, не може да няма нищо в космоса. Доста от свойствата на ефира, са известни.
Той е вещество, много финна субстанция, от него е изградена материята и той окзва налягане върху материята, за да не се разпадне пак на ефирни частици, има плътност по-голяма от тази на въздуха и други.
В ЦЕРН търсят първичната частица, х-бузона и именно за това е създаден, а този х-бузон е именно ефира. Напоследък нещо не им излизат сметките по модела, които са създали и значи, че този модел е грешен, фундамента е грешен, това се опитвам да обясня. Така, че
Монти едни от най-добрите учени се занимават с търсенето на ефира.
Та ние още не знаем, какво е електрически ток, дали е електрически, дали е магнитен ток. Лично за мен най-логичното обяснение за ток е на Ед Лидскалнин, защото той следва космическите закони.
https://www.youtube.com/watch?v=DxntHp7-wbg