20 минути истини. Приятно гледане!!!
Можеш да гледаш 20 минути някакъв по потник да ти разправя разни неща, но ако някой с оловни обувки почне да ти разправа други неща, то той не заслужава да го слушаш?
Не, разбирам го и него и Костя Копейкин:
когато разправяш неща, които другите искат да чуят, или когато "свириш на тънката им струна", винаги ще имаш тълпи, които просто ги мързи да мислят и ще те следват, защото просто не искат да си представят последствията от действията към които ги подбутват.
Пусни го тоя клип на ЕДМ-чо, и му обясни как Киро Брейка го призовава да спре да си бърка по дупките и "да бачка яко за да са опрай тая държава".
"Ние всичко сме си направили, язовирите сме си ги посроили от-до с наши специалисти и с наше оборудване"... и отиваш в Царска Бистрица, де има една турбина от царско време, а на нея пише "Сименс". Павец "Чаира" де беше простроен по времето на дивия соц турбините му се оказа че са вносни и сега няма дори кой да ги ремонтира в БГ, не говорим да ги произведе.
Кой е ходил доброволно на бригада, някой може ли да ми каже? Щот аз съм от хората де са ходили на бригада за разлика от теб и ЕДМ-а, и знам че бригадата беше задължителна, не доброволна. И реално огромна част от обектите не са вдигнати от бригадири, а от "строителни войски", което си беше чиста двугодишна каторга за неблагонадеждни или нискообразовани хора. Задължителна, няма "не искам".
Елементарно Уотсън,
като не могат да врътнат кранчето на еврейските олигарси, ги облагат с данъци.
Така много от парите ще си останат в Русия
Това засяга около 3% от народа (богаташите), не засяга на практика около 90% от народа, а най-бедните получават фън-шуй.
При ДОД и ДДС от 25% и годишна инфлация от 20%, съчетана с огромни разходи за безмислена война скоро процентите ще си сменят местата. А бедните получават не фън-шуй, а автомат и ги пращат да наторяват украинските полета.
Неудобни истини:
О, да... Киро Скалата, титана на мисълта... Тъкър Карлсън...
Още малко неудобство:
Business Insider: Русия произвежда снаряди 3 пъти по бързо от съюзниците на Киев – и 4 пъти по-евтино
И със съответното качество, като цевите от които ги изстрелва:
Жълти стотинки:
Асен Василев и кабинетът на „Промяната“ незаконно порахосали 34 000 000 лв.
в Националния филмов център (няма да ви губя времето с линк)
Ти питай как Костя Копейкин си изплати 20 годишната ипотека за къщата за едно депутатстване...