Не ти дреме особено за форума, защото просто нищо не си дал. Ти си един дървен философ и нищо повече. Нямаш нито една практическа тема. Ти освен практика в големите бойлери надянал оловните обувки, няма какво друго да кажеш, колкото и да се правиш на специалист по хиперзвуковите ракети.
На кого кое да дам? Да се включа активно в темата "как да размятаме бордюри за да получим безплатно електричество" ли? Или да обяснявам на Динев разликата между сила, енергия и импулс?
Десетилетия някви хора тук мотат намотки в опит да повторят няква измама на един грузинец и резултата какъв е? Да си мотат, ако им действа добре на психиката, но аз в това участите няма да вземам.
Единственото което ми дава лъч надежда е че затихнаха опитите по репликацията на Бедини...
Първо, моята поява тук е 10-тина години преди твоята.
Интересно, как преди твоята не съм се вълнувал от подобни теми и в кой се корени причината за подобни теми?
Щот нямаше война бе ЕДМ-е, нямаше и Ковид пандемия. В момента живеем в интересни времена, не забелязваш ли?
Второ, аз говорих за фашизма, ти ми даваш статистика колко хиперзвукови ракети били свалени от СВО.
Именно това е борбата със съвременния фашизъм. Дори и ти ще се съгласиш, макар че двамата имаме малки различия относно това кой е фашиста в случая...
Просто моите фашисти имат малка победа над твоите фашисти днес...
Не че съм те имал за особено умен, но с тези цитати на най-лъжливата пропаганда на укронацистите, тотално ми стана смешен .
Надявам се усещаш как се чувствам аз, гледайки най-достоверните източници, които цитирате вие с Витко... Но ... както ще кажеш, и с право: "Ами не ги гледай бе!". Та и аз така - не ги гледай, не ги пускам слециално за теб.
Ти си много объркан човек. Дядо ти бил антифашист, а ти се срамуваш от него.
Не от него, а от строя. И пак да ти намекна - ако се срамувах от това което е правил и е бил дядо ми, то от това което съм правил и бил аз... трябва да съм се обесил на полилея отдавна
Но аз съм широко скроен човек - мога да преживея и беседа с комунисти, с фашисти, с гейове... не се пипам за кобура веднага.
Имаш се за капиталист и демократ, а живееш бедно в диктатура.
Имам се за демократ, но не и за капиталист. Не смятам че живея бедно, даже напротив - имам си една кола за града, една за извън града, и едно кабрио за почивните дни. А за диктатурата ще поспорим...
Другия демократ като тебе беше кранист. Третия ТРИ-аджия, а 4-тия пазач на язовир - все мастити капиталисти и олигарси.
Усещам че се чувстваш не във свои води тук - всички са ти под нивото...