Edm, когато на рутубата се появат Лари Кинг или Опра Уинфри, тогава ще се съглася че нещата са еднакви Или когато по руската кабеларка се пуска CNN или някой американски новинарски канал.
Ти първо три пъти мери и чак тогава режи, кой бил лъжец и на кой му го казваш директно, че и аз мога да бъда много директен и ако си забелязал никак не съм от плашливите, пък тогава ми казвай какво трябвало да дават по руските телевизии.
И по този повод не си запознат и отново говориш глупости - въобще си объркал църквата на която си решил да се кръстиш.
Преди СВО в Русия функционираха огромно количество западни медии, имаше пълна свобода на присъствието им, да създават 5-тата колона от колониални роби тип Навални. Нещо повече, което няма да видиш никога в Сатанинските Американски Щати - мръсните колонизатори:
По канал 24 почти всяка вечер се провеждат геополитически брифинги, без аналог в никоя прехвалена "демократична държава". На тези брифинги почти винаги присъства и участва американски посланик, политически представители от Украйна, Израел и всеки който иска да вземе участие и да се състезава в търсене на правдата.
Та не на мен тия.
Ти за мен нямаш достойнство. Не случайно там където си се родил не се е родил нито един борец за свобода, няма нито един хайдутин. Та като вземеш да ми се праскаш с твоя градски начин на живот - съм те турил много бързо на мястото ти,
горелкаджия, огняр...