Горелкаджия,винаги си говорил като русофобска радоистанция, нищо не казваш произтичащо от теб, а само каквото си прочел и както са те възпитали сайтовете на дядо ти Сорос и по отношение на Витан си "присмял се хърбел на щърбел".
С откъси и абстрактни цитати няма да ти се получи да си убедителен, без да се представи контекста на съдържанието. Жената уча младежите на това, че войната е част от живота, че една държава не може без армия, че един организъм не може без здрава имунна защита от нашественици, в противен случай историята им го доказва, че не биха оцелели ни от нападението на Наполеон, ни от Хитлер, а сега и от Четвъртия райх - САЩ, които ги обградиха със стратегически оръжия от всички страни.
Ако войната не съпъстваше политиката, САЩ нямаше да имат натрупани толкова оръжия, макар че никой никога не ги е нападал и са се разпрострали по целия свят и са правили всички съвременни войни, само те употребиха ядрено оръжие срещу мирно население, химически и биологично във Виетнам. Ето затова трябва децата да се учат за какво е войната, не да се учат на педерастия и даскалката им да е лесбийка или транс-урод-демократ.
Трудно е такива като теб да разберат подобни аргументи, като се има предвид, как определят низките дела, като сп. Плейбой, което гъмжи от курви, педерази и уроди и ни казват, че това било изкуство.
Путин даде един много правилен съвет: Есть ли драга неизбежна, нада бить первым.
Т.е. като видиш, че ще те нападнат най-добре е да нападнеш пръв, защото така ще имаш преднина, а ако си лигльо, пундю и са те учили на педерастия, ще си подвиеш опашката и ще чакаш да те смажат. Затова човек трябва цял живот да се учи да бъде силен, не да слуша тупи съвети, а да тренира да бъде силен във всичко.
Бях ти дал пример:
Ако някой ми застане на входната врата с явни конклудентни заплахи за мен и семейството ми, няма да се сещам за гей-паради и демокраци, ще му изсипя зъбите на земята неочаквано и що го накарам да съжалява за явните заплахи, които не е криел към мен, на входната ми врата, няма да чакам да влезе със взлом и тогава да се защитавам - може да бъде късно или цената ще бъде скъпа.
Ето този контекст липсва в абстрактната извадка на клипа които ни представяш от фашистката пропаганда.
Къде се покри
Светлодушия, той няма ли да вземе отношение, примирява ли се да яде мухи и ларви?