Вземете малко се образовайте на тази тема понеже втората-ръка-информация която получавате за САЩ не е добър източник на достоверни данни. Казвал съм го доста пъти, едно е да живееш някъде (където и да е) а съвсем различно е да осъзнаеш как са се обособили взаимовръзките на системата и до каква еволюция или деволюция водят тези взаимовръзки.
Имам доста хора, с които поддържам тесни връзки, и преобладващото мнозинство си живеят доста прилично в САЩ. Да, един-двама отидоха със Зелена карта, пробваха се, поживяха с мексиканци в някакви бараки, бачкаха по стоежи и се прибраха с подвити опашки.
Но така е по целия свят. На на всички им се "отваря парашута". Трябват си знания и способности да пробиеш. тези които ги имат се реализират.
Явно не знаеш зърното което се отглежда в Добруджа на кого е? - всичкото е ГМО.
И? Порасна ти трета ръка, спря да ти става патката или ти окапа косата? Купуваме цялото жито за посев от Монсанто ли? Или трябва да изчакаме още 13 години за да видим колко лошо ще стане...
По времето на Тодор Живков никога не се е говорело за здравословна храна, защото друга не е имало - всичката е била качествена и здравословна, и вкусна.
Да, най-вкусната. Времето когато пестицида ДДТ дори се продаваше свободно в агроаптеките. Времето когато автомобилите вървяха с оловен бензин. Времето когато кенефа на съседа се оттичаше в твоя кладенец. Времето когато около Кремиковци се бяха ширнали житата и от тях провеха най-вкусния хляб на света.
Млад и наивен си, момко...
... Тогава не е имало и конспиратори, само списание Космос и БТА-паралели
Я питай що дириха у Царичина военните... нямало било конспирации...
Реально положение дел в американском "ядерном щите"
(или на български => старост, нерадост)
Кажи ти за теста на Сармат-а тия дни... носят се слухове че било голяма излагация...
А иначе за гей-списанието Плейбой си се объркал. Не аз му разбирам, а твоя приятел Джул-Горелката. Той ме убеждаваше разпалено, че това било някакво изкуство. Него питай за подробностите, той е по тия модерни работи, аз съм жигуладжия от провинцията и не ги разбирам, като него.
А к'во ще кажеш за Лили Иванова, за Катето Евро? Те горките от изкуство и култура не разбират...