Искам да дам гласност на само един пример на т.н. "Демокрация", що е туй демокрация, човешки права и гласност, право на свободен избор в т.н. демократично общество и евроатлантически ценности:
Както казах преди, интернет-доставчикът ми КОМнет БГ е наложил ограничения не само на руските канали на телевизиите, щото нали има един европейски регламент, който в прав текст налага политическа цензура - да не гледали хората руска пропаганда, но и са направили СКРИТА, ТАЙНА цензура на някои руски сайтове.
Как ще оправдаят тези си действия? Това не беше ли присъщо на комунистическите режими?
Трябва ли сега аз да ходя на площада и да скачам, като проста маймуна - също като ония тъпунгери дето скачаха по площадите навремето, да се борят именно за свободата на избора, словото и плурализма?
Звъня вчера на интернет-доставчика и го питам: Защо сте ми наложили цензура и не мога да приемам от Интернет RUTUB, да си гледам на воля комунистическите и путинофилските клипове, щото съм голям комунист и антифашист?Тоя от телефона взе да заеква, че не знаел, че щял да провери и т.н. Провери на магарето уя провери....
Вчера един колега-комунист
ми разправя по този въпрос следното:
разговарял преди време с шева на интернет-доставчика точно по този повод. Той му рекъл виж сега:
- Идват при мен от ДАНС неофициално и ми казват, или ограничаваш тези и тези сайтове от Русия, или намираме причина - а такива бол, и ти отнемаме лиценза.
Разбирате ли тъпунгери прости-демократи, що е туй демокрация и колко и остава още при това положение? Кучетата взеха да лаят много по този въпрос, рано или късно нещата ще си дойдат на местата. Ще ви остане срама, колко прости тиквеници сте били, дето сте скачали по площадите, да замените една диктатура с друга.
Ограничили ми възможността да слушам онова, което искам да слушам, да получавам информация откъдето аз искам и си мислят, че ще ми променят мирогледа по този начин. По този начин може да промениш мирогледа само на глупавия тиквеник, на простото неолиберално говедо.