Леж ти на тая... аз през това време ще се чудя на БМВ или на кабрио да се возя...
Само да напомня - гоня 60-така, така че ако ще иима някакво възмездие, добре е да побърза, че не ми остава много на тоя свят.
Карам си вчера Жигулата със самочувствие на олигарх, а погледът ми е надменен, присмивам се на ония дето карат Мерцедеси и си мислят, че са на върха на лайното
, а в багажника ми стои в бойна готовност зеления лазер
, като спра на някой паркинг и си го пускам, докато правя лицеви опори,
да ми показва левела и нивела на физиката и ми минават следните мисли под широката ми усмивка
:
- Викам си, глей ги сея тия тъпунгери, дето скачаха по площадите, като малоумни маймуни, как си мислиха, че западът им носи "свобода" и "демокрация", щастлив начин на живот и как им увиснаха носовете - животът им мина в една измама и се превърна за тях в развалина и трагедия.
Дъщеря му отишла да мие чинии в Белгия и Холандия, а му праща снимки от витрина - издухва "сапола" на арабите ката вечер. Синът му отишъл в Испания, разправя му: тате тук хората са много свободни, живея в квартала на гейовете и трансвеститите, разни безброй вида джендари - много години хора, ние сме истински приятели, тук разбрах какво е истинската свобода
, а жена му отишла да бере моркови в Гърция, там дебелогъзия черен грък и купил една басма и я опраскал. Държи я на кучешка каишка и си я придърпва всяка вечер, да я пълни кът Митьо Пищова. Нашенеца осъзнал и унил от съдбата си посяга към чашката. Какво друго му остава. Има стар Мерцедес, не е селенясъл кът жигуладжията
, но вместо щастие - така трябвало да бъде по дефолт, то не му се живеело. Минавали му мисли да направи един единствен опит за екстремен скок от Аспаруховия мост, но без бънджи
. Уви не му достигала още смелост.
Почнал да пие всяка вечер, защото само спирта във вените му успявал, да го откъсне от обективната реалност. Търсил причината за състоянието си и гледал телевизия. А там постоянно му говорили, как Путин, Русия и комунистите били причината на всички световни несгоди, как правили зависими всички с агресивните си суровини. Той понеже бил и много "умен"
, щот се образовал от Интернет и давал акъл на децата си, че нямало никакъв смисъл да се учи, в чужбина имало бол чинии за миене
, решил, че източникът на всичките му беди били мръсните, долни комунисти срещу които скачал на площадите под тактовете на ударни инструменти за подсилване на екстаза и глъч: "кто не скакает, тот москал"
.
Ей такива мисли ме спохождат, докато си карам Жигулата...
Горелкаджия,
нали не се сърдиш, че си горелкаджия, защото не аз-комуниста съм ти избрал професията - ти сам си си я избрал.
Мога да ти посоча факти от скорошната действителност, които показват метафизиката на случващото се и
когато говоря че е дошло време за плащане на грехове, то вече е в ход.Колкото и да се возиш на разните си там коли, това няма да те направи щастлив, иска ти се, но не може. Затова и постоянно се хвалиш с такива прости неща. Мен не можеш да ме впечатлиш. Това което си постигнал с колите са джобни пари и много лесни цели.
Иначе замисли се, професията която имаш "огняр", "горалкаджия" се практикува изключително в подземния свят, в центъра на Земята.
Там има много горелки, газ, лава и едни казани в които всеки който не е мислил адекватно /не имал умението да разпознава доброто от злото/ на повърхността на Земята - предградието на ада, ще ври в тия казани, докато му увре шопската твърда пача.
Добрата новина за теб е, че си горелкаджия
, ще си нещо, като евреин-сътрудник в немски концлагер с ония горелки с които са изгаряли хората, след като са им одрали кожите и са направили от тях седалки за днешните Мерцедеси и тогавашните абажури и чанти.