А би ли споделил кои са тези 19 държави? Щото в линка не пише нищо по тоя въпрос. Аз имам едни предположения, ама все пак...
Във всиките тия регион никой не ще да мигрира и да живее един живот като приказка, защо ли?
Вече много германци и австралийци емигрират в Русия, строят си къщи, ферми и остават там завинаги. По техни обяснения са ги прокудили евроатлантическите ценности, педерастията която била задължителна и възможността да превърнат децата им в изроди, черз изрязване на половите им органи и хормонални терапии.
Ще има видеа /тепърва ги подготвям за изтипосване/, не знам дали ще те хване срам, щото ти си необикновен.
Ти си единствения който познавам така яростно да се застъпва за педерастията и евроатлантическите ценности, да отрича турското робство, Баташкото клане, освобождението на България от Русия и да ни вменяваш някаква близост с днешния колонизатор, който освен нас граби целия свят.
Понеже каза една от многото глупости, как педерастията с нищо не пречела да си я рекламират с паради и с пропаганда по всички медии, вчера гледах статистиката за САЩ, всяка година има увеличение на тия откачалки, като тия до 17 г. увеличението е с 10%. Най-много се увличат по тая мода младите, които още са неосъзнати - то и затова е тази зел на неолибералната чума - твоята идеология, как педалите били така свободни, това било свободата, а не че аз искам да гледам руските канали, които са ми ги ограничили, трябва да гледам филми с педерази по телевизиите.
Есклузивно:Долу във видеото вижте един български баща, как е пострадал от евроатлантическите ценности, много трогателна история, видеото е от няколко дни.
Много би ми се искало някой будист със много светла душа да направи коментар и да подискутира с мен тези проблеми, да ми даде точни очертания на комунистическите ми възгледи, аз да очертая неговите демократически съответно и капиталистическите му идеали на база социалния му статус, и да намерим пресечната точка, истината, да видим на кой му е по-светла душата, кой ще ходи в рая и кой не.
Време е този будист да се появи.
Гледайте и ще разберете за какво ви говоря от край време в тази тема.
https://www.youtube.com/v/nK9ffsGoKX4