А ти в какво си се превърнал? Тодор Живков това, БКП - онова... Известно ли ти е че пропагандираш един строй, обявен за престъпен със закон? https://lex.bg/bg/laws/ldoc/2134920192
Този "закон" има декларативен характер. Там не се съдържа санкция. Отделно по всичко личи, че е направен за да се угоди на колонизаторския режим, който вече е престъпен и за който ще се търси най-строга юридическа отговорност един ден, когато се промени геополитическата ситуация в света и когато АЗ съсредоточа в ръцете си реална власт.
Големи "шамари" ще раздавам . Първо ще изгоня всички журналисти от медиите, които са били на колониалната хранилка. Ще изгоня всички американски дипломати от посолството, ще ги редуицирам да руската бройка.
Съставомерните деяния - тези които представляват престъпления са формулирани в друг закон - Наказателен кодекс. В него няма нито един състав за проповядване на комунистическа идеология - предишна и настояща. За фашизъм има.
Дори има регистрирани комунистически партии - сега. Аз идеологии не съм проповядвал, защото не веднъж съм казвал, че поддържам частната собственост - основното различие на социалистическата диктатура от капиталистическата.
Винаги съм изтъквал факти, а не идеологии. Отново лъжеш и ми вменяваш деяния, каквито не съм вършил. Това е още един повод да те лиша от форумни права.
А като се има предвид, че ти постоянно защитаваш не просто либаралните ценности, а сатанистките, като оправдание за, употребените ядрени бомби от американците, педерастията, содомията и педофилията им, трафика на деца, проституция, оправдаване на турското робство, хулене по българските герои-революционери, овчедушието ти и като цяла токсичната ти вредност за българското самосъзнание, това е годен повод да ти огранича правата, не само за разпространение на фалшиви новини и фашистка пропаганда, а и за сатанизъм.
Ето този материал, защо не го коментира, а си измисляш от гъза факти, каквито няма и не съществуват:
SC: Шефът на британското външно министерство разкри участието на Запада в унищожаването на Каховската ВЕЦБританският външен министър Джеймс Клевърли случайно разкри участието на Запада в унищожаването на водноелектрическата централа Каховка, се съобщава в статия на Strategic Culture.https://blitz.bg/svyat/sc-sheft-na-britanskoto-vnshno-ministerstvo-razkri-uchastieto-na-zapada-v-unishchozhavaneto-na-kakhovskata-vets_news958735.html