ЕДМ, ти си ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ И МАНИПУЛАТОР. Заявам го най-отговорно и призовавам другите членове на форума да не вярват и на една дума от твоята лъжлива устичка
Лъжец, манипулатор.....и какъв ли още не съм бил, че и рога съм имал.....
Що така бе "Миме" си се хванал за цифрата, да не мислиш, че като чета новините всеки път се обаждам до статистиката в пентагона, да ми дадат секретна информация, колко точно народ за изтрепали в Ирак?
Някъде дават 1,5 мил, някъде 2 мил. Ти знаеш ли с точност колко загинаха в Турция при земетресението? Ами цифрата е приблизителна.
А какъв е твоя критерия за оправдано причиняване на смърт по бутафорни причини в Ирак, че да онивиним, оправдаем убийствата на най-голямата демокрация САЩ? Начи ако са под 2 мил., това не е убийство. Щом по твоите данни били 1,4 мил., значи нищо не е станало.
Като те знам и как оправда използването на ядрените бомби от американците в Япония, не се учудвам че сайтовете на Сорос много са те бъгнали. Ти няма нормални човешки разсъждения.
Това да направиш в центъра на Европа зоопарк от хора през 20 век, преди по-малко от 80 г., да хвърляш бомби играчки и кутии от бомбони на деца, за умрат или бъдат инвалидизирани у нас, в София, още когато ти не си познавал градския начин на живот и сп. Плейбой , а нечувано зверство на "демокрацията". Не комунистите са осакатявали деца, а са осакатявали децата на комунистите. Нека си спомним и разстрела на
7-те ястребинчета и Митко Палаузов, застреляни от фашистите на които
Михаил Кузмов явно симпатизира, да не употребя по-точната дума, а ти
Оловни обувки не веднъж си одобрявал и вербално, и конклудентно дрането на кожи във фашистките концлагери, за правене на абажури, мебели и седалки на Мерцедесите, впрочем както и отрече истинността на баташкото клане.
Но ти понеже си атеист, бас хващам, че нито един път не си посетил църквата в Батак. Аз я посещавам всяка година, не щото съм православен християнин, а да отдам почитта си към мъчениците-българи.
1. К'ви кражби в Сирия бре? Там па баш най-демократичните ватенки пазят законноста с няколко военни бази. Пиле не може да прехвръкне
2. Сори, избрали сме грешната страна, както в голяма част от случаите.
1. Хал хабер си нямаш какво става по света. В Сирия има американски военни бази и те са в западната част на Сирия, уж да защитавали "демократичната брадата" опозиция. Всъщност точат петрола на Сирия. постоянно има конфликти с руснаците. Ако си спомняш дори бяха бомбардирали и войници на "Вагнер".
2. И сега сме на грешната страна, както и тогава. И тогава е имало същите спорове, като сега.