И той вика:
Колеги, много ми е светла душата, понеже съм будист.
Разбирай, на другите дето не са будисти, не съм им така светли душите, а на някои дори много тъмни, клонящи към черно - към тъмната материя
,
примерно на комуниста EDM electronics.
Вика си, другите не я разбират така, като мене изотериката, те са прости, не знаят духовните процеси - неуки православни. Тях Господ не ги обича така, както хората със светли души, като мен.
И както му е светла душата:
вика
EDM electronics ти си комунист!
Ама не го казва в добрия смисъл на думата, че също като в Рая има комунизъм, защото там няма пари и работи само оня, който иска, ами го
казва, за да нанесе обида. И веднага пролича колко "светла" е неговата будистка душа...
А той като е голям демократ, евроатлантик и капиталист работи, като пазач на ВЕЦ на язовир, построен от кой мислите -
правилно познахте: Тодор Живков и комунистите! В същото това време, докато той "трупа" капитали на язовира след като неговия работодател-капиталист е заделил принадената си стойност от труда му, същия този комунист за който разправя чеше пъпа на неговия язовир, лови и яде сом и бяла риба, прави свински гърди на барбекю - и той се присмива на това, това било комуниста
EDM electronics.
А дава ли си сметка, че вече 35 г. "демокрация" и евроатлантизъм, той се превърнал в ощах, заврял се като дядка в диващината на язовира, дето такива като мен ходят да разпускат от цивилизования комунистически живот
И ПРОДЪЛЖАВА светлата му душа, въпреки че е веган, ДА ЯДЕ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ КИФТЕТА! Мръсните комунисти построили язовира от който той си вади заплатката през целия си евроатлантически демократически либерален и будистки стаж -
много лоши тес комунисти.Яде им кифтетата и ги плюе - те много кисели тес мръсни комунистически кифтета.
Каква наглост.....
няма ненаказано добро другарки и другари....