Поне за сливенски да беше отишъл да гласуваш....
Понякога се налага да се гласува за по-малкото зло. Разбирам те, на теб лилавите венци не ти правят впечатление, свикнал си на "индиански" номера, готов си да делегираш ръководството на общината на училищна чистачка... но ний софийските демократи си имаме принципи...
Убавия човек има толкоз пари, че може да седне на Шан'з Елизе в най-изискания ресторант и да си поръча кИфтета и шкембе чорба, и ще му ги донесат... Изобщо не му е до някакви кокошкарски истории с общински средства...
П.С. И кой ти е другар тука, освен Витко? Сички ти се смеят на пуберското държание...
Разбирам те, чувстваш се прецакан, гласувал си за баш шестак
и акънъ комунист - точно тия дето не харесваш.
Това, дали аз съм се възползвал от правото си да гласувам не може да обвърже твоя избор по никакъв начин. Дали ще гласувам или не, това не влияе на избора ти, да те управлява шестак и комунист с майка и баща офицери от 6-то главно на ДС.
Това показва, колко си употребен, ти си в ролята на презерватива в политическия секс и обираш каймака на този секс
, но не и финансите и привилегиите на бизнеса наречен политика.
Даже и опарки няма да има за теб.
Безсилен си, защото си разобличен и сега кой бил с мен, кой не бил, няма откъде да знаеш - пак отговаряш от името на други.
Разпискай се по-силно, дано някой ти се притече на помощ, да ти помага, ще имаш нужда и занапред. Но този някой трябва да е готов, да носи чуждия кръст. Аз иначе съм на линия.
Да гласува той за 6-так и комунист....