P.S. Днес е един добър ден за българската демокрация... ако някой следи новините Ще взема да си сипя едно по тоя случай...
Сега да ти кажа за злорадството ти накъде отива:
В България над 75% от населението са русофили. Това, когато се прави е против тяхната воля. Прави се, за да ги дразни и точно това може да се нарече най-малко демокрация. Никоя друга държава не разрушава паметниците си, защото хубаво-лошо това е историята. Дори в Германия, там където са били изгорени в крематориумите милиони мирни хора, стоят, като паметници и се посещават от туристи.
Една малка част екстремисти от българското население си позволява да дразни останалите. Така е било и преди. Историята знае как е завършило това. Сега разбирам защо навремето комунистите са разстрелвали мръсните гадини на прага на жилището му. А изменници на родината днес с лопата да ги ринеш, които един ден ще повторят съдбата на дядовците си.
Подобни актове тласкат страната към гражданска война. Чашата полека-лека започва да прелива. Движим се към украинския сценарий. Накрая и оркестър Вагнер ще дойде тук.
Та
другарю Горелка, въобще не се радвай на подобни събития. Ще дойде ден, когато ще се хванем за гушите. Аз човек не бих наранил, но при определени условия съм се замислил ще съм неузнаваем дори за себе си.
Не може заради шепа педерасти да се позволява да правят митинги на педерастия, които по своята същност са групово хулиганство - това да се разхождаш гол на обществено място е хулиганство, а в същото време да нарушаваш правата на по-голямата част от населението, за да угодиш на колониалния господар САЩ.
Продължавайте в същия дух, ще съжалявате един ден. Палите огъня на омразата! А аз и не само аз, мога да бъда много краен!Ето моето видео, което направих по този повод:https://www.tiktok.com/@plamezho0fz/video/7311627545961565473