Ако ще ме освобождава като освобождава Украйна ... мисля че не съм фен, ще пропусна.
Днес чета че пак са освободили част от някакви украински градове... освободили са ги от ток, от вода, от мостове...
Явно тъпите руснаци не знаят как се освобождава и как се защитава демокрацията.
Трябваше да видят как става това от цивилизованите държави.
Примерно англичаните са освободили индийците от диващината, като избили 30 мил. от тях, да знаят другите, че трябва подчинение.
Белгийският крал Леополд 2-ри, за да им "подари" цивилизацията и демокрацията в Централна Африка е започнал да реже ръжете на всички мъже. След като ги направил едноръки, ги оковал във вериги и под камшик на плантациите - да разберат що е туй цивилизация и демокрация.
САЩ за да осводобят иракския народ от подлия, гаден и свиреп диктатор - Садам Хюсеин, който беше създъл стандарт на държавата си по-висок от българския, не спиране на тока, не спиране на водата и парното, а изравниха със земята Багдат и унищожиха цялата инфраструктура на страната, след което най-демократично поеха управлението на петролните кладенци. За какво им е земята, те нея не могат да си я закарат в в САЩ, много е далеч, не са в положението на Германия, която изнася украинската плодородна земя с вагони в Германия, те впрегнаха целия иракски народ, като едни съвременни роби да вадят иркския-американски петрол.
Подобно е освобождението на Сирия от диктатора Башар Асад. Сирия имаше по-висок стандарт от България. Мултикултурна-религиозна държава в която хората живееха в мир. Сега американците я "освободиха" така, че я върнаха 2 века назад и защитават не хората, а КЛАДЕНЦИТЕ С ПЕТРОЛ от подлата диктатура на собственика им, дошли от майната си без да питат някой искат или не, те белязаха кладенците със символите на "демокрацията" - никой да не пипа и охраняват с военни бази.
Викат ей в това кладенчово съдържание сме засели молекулите на демокрацията и антипутизима.
Да живее демокрацията по света! Признавам, руснаците не са такива добри освободители, като западняците. Трябваше да ги освободят с масови бомбардировки, като американските в Ирак и Югославия.
Алкохолът употребяван ежедневно , нанася непоправими увреждания не само на физическото здраве, а и на психическото и ментално - човек е неспособен да мисли правилно и адекватно!