1. Мнозинството пенсионери основно се хранеха от селото или вилата - където и са живеели.
И кога ще се пенсионират в края на краищата? Или нямаше почивка - при соц-а се бачка до гроб. Спреш ли да бачкаш - умираш от глад. Щото с 50 лева на месец дори и на село не се преживяваше.
2. Можеха да дадат на внуците по 20 стотинки за баница с истинско сирене и боза от просо, със захар и без консерванти.
И само това можеха да предложат - баничка с боза... Ако ще да се скинат да гледат 20 крави и 100 кокошки - пак има само баница и боза
Не се полага нищо друго - партията е решила че се полага баница и боза и точка.
Гледа ли клипа горе на Киоа Брейка, накрая какво ти каза?
- Бреййй, нямало банани...сега като има банани, какво стана? - всички са ти у гъза...
Аз мисля твоя въпрос за бананите за приключен.
Друг път не се нахендрай сам на банани.
Ако някой си ги пъха в г*за - това си лично негово извращение и вероятно му харесва. Но това си е негова работа - за мен е важно че има банани за всеки г*з и за всяко желание. Има и ананаси. И киви. И манго. И каквото ти скимне фантазията и смяташ че може да ти се побере в ануса...
Аз примерно вместо да си вра банани в задника, си купувам коли. Решавам че искам някакво друго извращение на четири колела - отивам и си го купувам. Не че ми трябва, не че ще умра от глад ако я нямам, ами просто ми се иска в момента. И си изпълнявам фантазиите.
Докато ти 20 години не разбра, че не е необходимо да чакаш да ти излезе номерчето за нова Жигула, и затуй търкаляш тоя вехт курник.
Ти сам дори не си вярваш на тая цифра. Ти лъжеш, ти си един долен лъжец!
Само в Ново Село са над 2 000.
Според полк. Марков, който е наясно с тази материя чуждите войници у нас са 8 000.
А ти си толкоз наивен, че не е истина.
Данните за военните на САЩ извън граница са публично достъпни и можеш да провериш сам. Обаче за теб дори и Министерството на отбраната на САЩ не е достоверен източник - тоя "полковник" е вся и всьо, той знае повече от МО на САЩ бройката
Вероятно между участията си при Карбовски лично е отишъл и ги е броил тия войници...
Всъщност не си наивен - промит си като тоалетна чиния в елитен ресторант - на всеки час-два те излъскват с поредната порция дезинфектанти, да не би случайно да се завъди някакво съмнение...