За пореден път демонстрираш това, че на Запад всеки има право на собствено мнение, и може да го изказва публично.
Винаги си бил лъжец.
Джулиан Асандж и Едуарт Сноудан не можеха да кажат свободно мнението си, принудени бяха да бягат от диктатурата в САЩ. хилядите политически затворници в американските затвори в Гуантанамо и Европа също нямат такова право. Лъжите на запада нямат равни.
Къде са доказателствата за Скрипал и Навални? Тях ги натровиха английски агенти, за да обвинят Русия, но нищо не се получи освен медиен шум. Абсолютно никакви доказателства, кой, как и защо.
Но професора не казва една малка подробност - никой не натиска някоя държава да влиза в НАТО. Всяак държава изявява желание да членува в тази организация. Инициативата идва от кандидата, не от организацията.
Не Русия има разположени ракетни установки на границите на САЩ, обратното е. Приемането на държави в НАТО е с именно такава цел. Много пъти съм ти казвал, ако някой дойде на прага да дома ми да ме заплашва, както имаше един тук от форума, още при първия опит ще му разглобя цялата глава на чаркалъци - ето това прави сега Русия. Когато ти нанесат неприемлив ущърб, ще ти държи влага доживот.
Както обичаш да казваш самия ти "Га ги яде кифтетета - ни рИва..." 15 години живяла на разноски на американския данъкоплатец, и се чуди що я учили да обича САЩ...
Храненет на 5-тата колона не е договор, а зарибяване, стръв. тези деца, които са отишли да учат в САЩ не са предполагали за какво ги готвят, едва когато разберат, едни се съгласяват, други не. тези, които не са предатели на родината си, са в клипа който ти пуснах, а не като Кирил Петков и др. Ти тия с кифтетата не ми ги разправяй на мене.
Пълни глупости. За какво са й на Украйна държавни облигации на САЩ? И айде да не си пускаме някакви приказки от неизвестни блогери, а да си споделяме факти.
Ами не са глупости. това е самата истина, която не ти изнася.
Това дори ме е гнус да го коментирам. Някой е нарязал нещо, което преди това вече е било нарязано. Да не споменавам, че много удобно изчезва част от превода на руски... Не знам... да те съжалявам че вярваш на такива неща ли, да се чувствам обиден че се опитваш да ми ги пробутваш ли... Като качество е точно като "интервюто" на Зеленски в което признаваше за употребата на кокаин...
Видеото е нарязано, защото между кулминационните фрази на Зеленски има друг несъществен разговор. Това несъщественото е отрязано, защото видеата в ТикТок съ кратки, а и никой няма да се хване да слуша плявата, всеки иска черешката на тортата. Това, че на теб ти се иска това да не е казано от Зеленски е друг въпрос, разбирам те, но това са фактите - болезнени са за теб.
лушах го. Внимателно. Два пъти. Нищо такова не каза човека. Ни за 30:1, ни за 50:1.
Човека не е казвал какво е съотношението, то е по данни на други източници, но човекът каза, че когато е броял труповете на бойното поле, там е нямало нито един руснак, а само украинци.
Отново те разбирам, че не ти харесва тази статистика, но от това какво ти харесва на тебе /кой те брои че съществуваш?
/ и това каква е действителността са различни понятия. Ако искаш вярвай, ако искаш не. така или иначе съм сигурен, че вътрешно усещаш накъде отиват нещата - Русия ще триумфира.
Слава на Путин приятели!