Честно: Винаги съм имал съмнения, че
Горелката е имал някакви хомо практики в живота си.
И това
Жужи ми звучи, като галено обръщение в хомо средата. Не е нормално на мъж да викаш
Жужи и самият
Жужи, да се кефи от това обръщение, да му допада
.
По принцип българското общество е консервативно и някои дори с либерални възгледи не възприемат основната евроатлантическа ценност - долната педерастия и педофилия, еднополовите бракове, содомията, джендар идеологията.
Винаги когато се изкажа негативно по този повод с отрицание с цел превенция и предпазване на обществото от хомо изяви, той два боя скача, започва да защитава педерастията и демагогства с някаква "свобода" и "демокрация". Нека не ми обяснява на мене за свобода и демокрация, като имаме предвид наличието на американски политически затвори извън юрисдикцията, направени на територията на чужди държави.
Аз пуснах два клипа на мирен протест на български граждани, които се обявяват за премахване на паметника на американските летци избили над 4 200 българи с мотив, че до него няма паметник на българските летци, защитавали гражданите си и свалили тези самолети на американците, които са извършвали военни престъпления, а също и факта, че в САЩ няма паметник на японските летци, бомбардирали Пърл Харвар.
Ся извинявайте но ми се струва доста нагло да издигнеш паметник в центъра на София на лица извършвали военни престъпления и убийства на мирни граждани, да издигнеш паметник на убийците на България. България не е хвърляла бомби над САЩ и не е убивала американски граждани. да, били сме във война, но това не дава право на американците да избиват жени, деца и старци, няма бомбардиран нито един военен обект, само цивилни - църкви, болници, училища, площади, като целта им е била убийство на мирни граждани.
И нашия съфорумец
Горелката с неприкрити фашистки наклонности - одобрява, омаловажава, отвлича вниманието, като ни представя някакви клипове с душевно и психично болни като него същества от неизвестен пол, пропити с основните евроатлантически ценности.
Горелка, от ден на ден повече отвращаваш!