Медведев днеска е изтрезнял, ма не се е отърсил съвем от махмурлука... пак размахвал ядрената бухалка. Ще се окажат прави едни политици, де казаха че Мухонасранск е просто една бензиностанция с ядрени ракети... само дет вече и бензиностанция не е...
Пак си говориш по инерция Жужи. Не знам за кой мухонасранск говориш, но нали се разбрахме, че това е някъде в Усрайна
А относно бензиностанцията, да наистина Русия вече не е бензиностанция, поне за нас вече не е. За Китай и Индия няма проблем, те са бедни и имат нужда от евтин нефт и газ, а ние сме Швейцария на Балканите и може да си позволим да купуваме демократичните молекули на терористичната държава САЩ.
А относно ядрената бухалка, я ми припомни, като ми отговориш на няколко въпроса:
1. Колко и кои държави са мятали ядрени бомби над друга държава?
2. Русия колко държави е нападнала с ядрено оръжие и колко атомни бомби е хвърлила?
3. От кой трябва да се пазиш повече, от този който веднъж е правил нещото или от този който никога не го е правил???
Също така имам и въпрос относно това, че България е била 16-та република на СССР. Кога Бългавия е встъпила в редиците на СССР като република и колко време е била такава??? Не ти искам доказателства, само дати ми спомени
Надявам се поне на тия въпроси да ми отговориш, а не да се въртиш като фурнаджийска лопата, или да мълчиш като женски полов орган (думата всъшност обяснява вид мъжки характер, но това е тема на друг разговор). Ти си!!!