Вече има почти пълна информация за заказчиците на теракта в Маскву. Немски и най-вече австрийски медии огласиха техни проучвания, те съвпадат с руските.
Извършителите са били обучавани в Украйна и Турция. Нямат никаква връзка с Ислиамска държава, както опитаха да ни набутат американците, които стоят зад организацията.
По принцип Ислиамска държава е саздадена от ЦРУ - ако някой спори, ще му пусна клипа на Тръмп, той го твърди, а и не е тайна за никоя държава.
Ако това беше истина, бойците на тази групировка са фанатици и те обикновено се взривяват, заедно с жертвите, като преди това правят пируети от рода Аллаууу Акбаа..., после никога не го правят за пари, както терористите от Масква. После Русия се намира в идеални отношения с целия ислямски свят и дори отделни групировки, като Хамаз и Хизбула, в идеални отношения е с талибаните и въобще няма врагове в ислямските държави.
После Интерпол предприе самоинициатива, да помогнела в разследването. Да, ама не направиха такава инициатива при терористичния акт на англосаксите за СП1 и СП2.
Когато се търси поръчителя най-важната следа е кой има интерес, мотив за подобно престъпление?
Не всеки му е ясно, че на първо място украинските фашисти и техните куратори и спонсори прогнилия до педерастия и фашизъм Запад. Нека си спомним и тяхното съдебно минало в областта на тероризма, който извършиха в Русия над мирното население:
1. Взривиха дъщерята на Дугин - едно младо момиче, което няма нищо общо с политиката.
2. Взривиха с матрьошка-бомба руския журналист в кафенето на Пригожин, който отразяваше СВО в Украйна.
3. Подобни бомби-играчки са до скръб и болка познати на българина от 43-44 г., когато под диктата на Чърчъл са били избивани българските деца с такъв тероризъм. Днес наследниците на тези терористи управляват страната ни.
Фашаги,
нещо се кротнахте забелязвам и то пропорционално на успехите на бойното поле на СВО. Колкото по-напредват руснаците, толкова повече се затваряте в черупките си, да не се задушите накрая.
Няма ги вече вашите призиви към мен, какъв комунист съм, защото вашето котило е фашистко, което вие много умело прикривате. Защо не признаете, че преди 9-ти септември бащите и дядовците ви са били фашисти?
Михаил Кузмов, ти като представител на анти СВО и поддръжник-бандеровец, как ги виждаш нещата?
Евроукраинските и евроатлантическите ценности за които милееш ще ти дойдат един ден до главата, тогава ще те питам аз, тогава ще се сетиш за
EDM electronics и чак тогава ще ме разбереш. Но преди това само заради начинът ти на мислене, заради позицията която заемаш в битката между Сатаната /Запада и фашизма/ и доброто /Русия и съюзниците им/, ще те застигне законът на кармата.
krasias,
не си прави сам реклама, колко светла ти е душата, като те слушам как пишеш и мислиш в чата, много ми чернееш нещо и да не се окаже, че и твоя бог е Сатаната? Законът на кармата и теб няма да пожали, заради това, че си един голям неблагодарник. Правиш се на пич и модерен, като плюеш соца - златния век на България, но скоро ще ти се стричи сакъза. Ще се промени битието ти и това което си дробил, ще сърбаш.