Совите не са това, което са! А комуниста ЕДМ електроник не се е посвенил и си е реституирал къщетата из Сливенско (ако някой си мисли че си ги е построил сам - дълбоко се лъже).
"Реституирал"?
Толкоз си залюхан и със селски произход, че дори не знаеш елементарни юридически понятия.
Реституирал означава възстановил незаконно отнето недвижимо имущество. Баща ми не е притежавал такова, никой нищо не му е отнемал, че аз да го реституирам.
- фантазьор
После, ако нещо съм взел от баща си, то то би било по наследяване. Да ама баща ми почина преди 25 г. и е имал само едно жилище - апартаментче в което сега живее майка ми. Да, аз имам наследствен дял, но нито живея там, нито го числя, като имот, който съм придобил със собствената си "мускулатура".
- отново грешно предположение.
За разлика от тебе съм нямал тия условия и възможности - с баща. Въпреки това съм се саообразовал и сам, със собствени средства /без помощ от родители/ съм завършил 2 магистратури. Ти с баща професор какво образование имаш - интернетско?
Не е хубаво да се хваля с недвижими имоти. Но все пак притежавам няколко и жилища и търговски обекти, земеделски земи малко и т.н. Само да си сравниш ти "
капиталистическите" възможности и "свериш часовника", ще ти дам пример с оценка на риболовното ми оборудване с твоите ръждиви, стари западни таралясници
: долу-горе по груби сметки струва около 50 000 - 60 000 лв.
ТолкуС за "реституираните" ми имоти!
И възхвалява прекрасния соц, в който здравеопазването било на световно ниво, забравяйки че неговия баща се е гътнал на млади години именно поради неспособността на соц здравеопазването да диагностицира и лекува елементарни болести.
Баща ми почина от тежко заболяване и въпреки медицината, а нейните възможности са ограничени, почина. Не можеше да го спаси медицината, пък била тя и западна, защото и днес на запад хората умират от такива болести. Отново проста импровизация от твоя страна.
И същия тоя ЕДМ яростно отрича кланетата в Буча, НКВД, Гулаг-а, Белене (дори яростно скандира "Аз ако бях - щях да ги върна!"). Абсолютно куче на каишка - казваш му "ФАшиСт", и той хапе безразборно - жени, деца, събаря жилищни сгради, болници топлоцентрали, Даже и започва всеки свой пост със "Слава на бог Путин"... без дори да осъзнава че е стигнал до нивото на тия дет са се поздравявали с "Хайл Хитлер" като се срещат.
Не аз отричам кланетата в Буча, а западните разследващи журналисти-очевидци, били на място тогава. Същото е и с другите ти простотии. Знам че те боли, но истината винаги боли. Ето чуй какво казва френския журналист:
https://www.tiktok.com/@achiluxfzhb/video/7348912676728245537
Сори, Светльо, тук акането по гробове се приема за нещо нормално, дори се насърчава от модераторите на форума...
Престани ти, а също и
неблагодарника Михаил Кузмов, постоянно да спекулирате с това "модератор", "администратор" и т.н. В качестовото си на модератор не съм влизал от доста време - последния път, като такъв ти върнах правата във форума. Мнението ми по дадена тема няма нищо общо с модераторството. Престанете и с интригите, да се оплаквате на "администратор" -
никой няма да успее да ви помогне. Сами си носете кръста и не търсете чужда помощ, защото този някой трябва да се нагърби да носи вашия кръст вместо вас. Такива са природните закони - проумейте го.