Ский сега... ЕДМ-а идея си няма какво е вътре, щот не е влизал. Но вярва на всичко което някой му каже и което му съвпада с мирогледа. За всичко друго има спуснат... де да знам... филтър ли е, файъруол ли е... Един вид... селективна памет има.
За съжаление капацитета й явно е доста ограничен и наблюдаваме повтаряне на една и съща плоча горе-долу ежедневно...
P.S. Град Кьонинсберг, родния град на филсофа Кант... в наши дни:
Кой не вярва, да види кои автомобили са с номера от 39-ти регион...
Не знам дали си даваш сметка, че подигравката ти над други хора пряко рефлектира върху живота ти! Ти си застинал в материален план някъде през 80-те. Всичко ти е било харизано. Нищо не си постигнал, а животът ти е отлетял. Баща ти се е погрижил за тебе, като те е разбрал, че никакъв чеп няма да стане от тебе.
Замисли се само, защо си инвалид, защо си по форумите да даваш акъл, като т
и сам за собствените си нужди нямаш и сам не си си помогнал.
Защо се хвалиш с алкохолизъм и се причисляваш към капиталистите, но от позицията на голтак.
Не са ти виновни комунистите, не съм ти виновен аз - сам си си виновен с мислите си.
Тук ще ни даваш информация колко зле били руснаците, а ти си толкова добре, че до края на дните си ще се ровиш в мандрите, хлебозаводите при хлебароците и саждите в ТЕЦ-овете.
Тия руснаци дето си ги показал на бития пазар поне имат нещо собствено и продават, ти нямаш нищо. Дори нямаш пари за една кутия блажна боя, да си боядисаш вратите - от де да знаеш, че то вече никъде няма такива врати по жилищата, боядисани с четка с блажна боя. В кой век живееш,
"умнико" - ти си изпаднал германец?
Не дрънкат стинки в джоба ти, не дрънкат...
То и когато хората са правили секс, ти си го възприемал от сп. Плейбой и така ти се е извратило съзнанието, че го наричаш изкуство, а то това списание е направено за такива, като тебе - лъсни бастуни.
Защитника на гейове и гей-паради, няма да узрееш в този живот.
Айде сега един контрапункт на присмеха ти, да сравниш кой е по-богат от едната и другата страна на океана:
Това е в 21-22 век, в САЩ. Хората с табели отчаяно се молят, крещят за помощ - няма храна, няма покрив, няма държава, няма закрила! В Афганистан няма такива бездомници - най-бедната страна в света.
Имай предвид, че ако беше отишъл там при тях, ако не бяха комунистите да ти харижат жилище, щеше да си на палатка и да ровиш в казаните. Пак си късметлия - бъди благодарен на това което са ти дали.