Пумпала му е набит на пружинираща щека, та аз я виждам. Не случайно е снимал при смрачаване. Маха там с ръцете, като илюзионист, но си личи, че накрая ги разделя, да минат щеката. Що не си тури краката под пумпала или що не легни отдолу му?
EDM тук мисля че бъркате, нещата не са така простички, както вие ги виждате. Но щом ги виждате посочете "пружиниращата щека", когато е толкова очевидна. При положение че имаше някаква пружина, осилациите щяха да бъдат много ритмични при всяко дисбалансиране и това, даже и да не се виждаше пружината, щеше да е очевадно при
ритъма на люшканията.
В допълнение, клипа изобщо не е на смрачаване а точно по обяд, погледнете сянката на човека, а и на апарата. В допълнение къде е щеката тук:
https://www.youtube.com/watch?v=CCUWs02HK_M&t=1659s или излиза някак си из подземята. Вижте канала на човека, и другите му клипове, даже и неуспешните, и тогава помислете пак върху това което виждате.
Мисля си че имам реални виждания, но както и да ги мисля, освен накаква сериозна монтажна способност във редицата от видеа, не виждам причина това да не е реално, а това че не влиза в установените научни рамки, или по скоро, тези които са ни известни, е съвсем друг въпрос.
Последно има ли схема дадена или няма? Ако има - къде? Не ме карате да ровя в N часа видео... pls.
VITAN, като не можете да отделите няколко минути да намерите точното видео ( което даже озаглавено правилно, и има снимка на схема ), защо си мислите че ще отделите седмици или месеци за да изработвате и настройвате схемата. Надявам се да виждате антилогиката на въпроса си.