Аз лично си мисля, че волтовата разлика V на плочите на несиметричен кондензатор, предизвиква градиент на електростатичното поле Е в самия диелектрик D на кондензатора, а това прави възможно да се намали или отклони силата на гравитация G? Но още не съм го експериментирал практически, накратко казано: несиметричния кондензатор е примерно плосък кондензатор с две метални пластини, а между тях диелектрик D, като самите пластини на кондензатора са несиметрични с различна ефективна площ S. Има и друг подход реализиращ същата идея (несиметричен кондензатор) за градиент на електростатично поле Е, където между две симетрични, еднакви по площ S (примерно квадратна форма или кръгла) пластини има няколко слоя диелектрик с различна диелектрична проницаемост ε от различни материали, пластмаси примерно наредени, като сандвич и притиснати плътно между пластините, така че електростатичното поле Е, като преминава през стака от диелектрични пластини D ще има различна плътност обособена от тяхната различна диелектрична проницаемост ε, това е с цел да се постигне отново градиент на електростатичното поле Е, който градиент да си взаимодейства с гравитацията по неизвестния за мене начин, но този механизъм на гравитационно взаимодействие не ми е известен на мен, това са си само мои предположения базирани на многото прочетено за вероятни принципи на "антигравитация". И последно най-силната ми хипотеза, даже почти теория е с макро мащаби - ако разгледаме Соларната планетарна система: Земята е гравитационно тяло, което не пада на Слънцето. Значи НЛО кораба трябва да имитира Земята, която има Електростатично поле 360000 волта на 60км. тънка зона около себе си в атмосферата (обвивката) 'и, и също и магнитно поле със северен и южни полюси. Излиза за да имаме такова "НЛО", ще ни трябва да имитираме тези Електро-Магнитни полета съществуващи около планетата ни Земя, за да можем да се рееем в нейната зона на гравитационно привличане, така както Земята ни се Рее свободно в орбита около Слънцето от милиарди години в неговото гравитационно поле или иначе антигравитационната машина трябва да съчетае магнитните полюси и електростатични полета, като умален модел в мащаб на "Земята". Това ми е простата теория, че имитирайки Електро-Магнитните характеристики на Земята в умалени мащаби ще получим Летателен апарат от тип НЛО.