Субективно право на всеки е да се самоопределя. Ето аз се определям, като комунист
- чеша пъпа всеки ден /не работя/, докато
бате ви Джул, който е антикомунист по цял ден е в ТЕЦ-а с олвните обувки.
Не него така му е добре, но и на мен така не ми е зле.
Кой както я нареди по закона за привличането - това което мислиш и действаш, това става /случва/ в живота ти.
x_name41 се е самообидил по принципни мои съображения за полудяванията в Интернет. Не съм се обръщал към него лично и конкретно, но той се е припознал явно. Няма да оспорвам правото му на самоопределение.
Но е вярно, че участието му във форума е свързано преди всичко с теми, като реклами на гей-паради, аборти, наивни конспирации и очаквам всеки момент да засегне и анти Джордано Бруно теории.
Ако вземате по-активно участие в техническите теми, ако създавате собствени такива, по собствени разработки, ако не говорите глупости, няма и да намирате повод да се обиждате и "ехото" няма да ви отговаря.
На мен сега ако
tobo1 ми каже, че съм комунист, ми няма да му се обидя, ще му се зарадвам дори.
То и неговото участие се свежда само в даването на лични оценки, не съм видял досега да е изразил мнение по технически въпрос.
Взимайте пример от колегите
dmitarp, epwpixieq-1, juliang и др. - винаги дават компетентно мнение, нямат признаци на полудяване, поне в мое лице се ползват с респект заради качествата им /
оставяме политическите дрязги и закачки настрана /.
"Полудяванията" /
най-общо казано/ не очаквайте да останат незабелязани, ще бъдат най-малкото осмяти и всеки "полудял" ще търпи последствията.