Много смешна тема - Витан и ЕДМ Елекроникс защитават блатните североизточни орки и комунистически Китай за какво - за технологични достижения, ха-хааа, не е смешно, трагично е. СССР 2.0=Москвич, хааа-хаахааа, със записване в мототехника ли (ще) стават нещата за тая "кола" и след колко години (евентуално)? Смешници...
Ти пък откъде се пръкна, не съм ти чувал името, сигурно си голям специалист по техниката, щом си позволяваш директно на комунистическа тематика да скочиш?
ми ходете да живеете там, бе, комуняги, ще ви 'ареса много, сигурен съм. Западът си направи фабрика за евтинджос чрез Китай и пак Запада ще я закрие, въпрос на време... А тия наш'ти тука се плюнчат и словоблудстват с измислените си клипове, че и сравнения правят, ха-хаааа, болни мозъци...
Начи, като чуя някой да обижда на комунизъм, си представям гей-парадчик-евроатлантик в защита на Истанбулската конвенция в къщата на антиглобалист.
Но ти не се коси.
Въпреки това си късметлия, ти спечели Коледна награда:- Лотарийна, безсрочна Зелена карта за Силиконовата долина, далече от блатни североизточни орки, плюнки и словоблудства, в далечния запад, там където гей-парадите са вече фолклор, правителствата съставени от транс-джендари и цари пълно щастие, ведно с Еднопосочен и безплатен билет, за сметка на моята фирма.
Не, не, не ми благодари и не казвай на никого.....
Спазвам библейската заръка: "
Направи добро и го хвърли в морето".
Have a nice trip, Вуон виаджо, Чи видиамо, А престо, Аугури.....!