Възобновяеми енергоизточници, нагревателни и хладилни системи > Соларни източници - фотоволтаици, нагревателни и др.
Подкрепа за енергия от възобновяеми източници за домакинствата
Михаил Кузмов:
Какво виждам от начален, до последен пост на VALEX? Начален 13 януари 2023г. Последен 15 януари 2025г. Т.е. 2 пълни години! След всичкото ходене по мъките, изминават 2 години и резултата клони към нула! Аз след 6 месечно "знимание" с институциите имам на лице същият резултат, по други въпроси! Не е добре да разводняваме темата! Само се питам какво изобщо е възможно в тази страна? Една Германия която има, не помня колко по малко слънчево греене от България, произвежда в пъти повече ФВ енергия. И сега какво става? Чета, ЕДМ си кара на ТЕЦа, Пикси на дърва, аз на газов котел, само ЕЛПУНТО се самоинвестирал отдавна, и дори вче е сменил ФВ панели. Е... спирам да пиша! Изводи....без изводи че ще стане мазало!
Радико:
Кузмов, пропусна ме мен.
Не се чувствам обиден от факта. Просто за протокола ;D ;D ;D
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: Радико в Януари 20, 2025, 05:59:53 pm ---Кузмов, пропусна ме мен.
Не се чувствам обиден от факта. Просто за протокола ;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
Бях малко изненадан от пост 30! Или съм пропуснал, или не си писал за експлоатиране на ФВ. От това следва въпрос. Как са инвестирани? Собствени средства, заем и т.н. Аз в онзи период, доста лесно направих кредит за сравнително скъп климатик. По спомен беше 2560лв. от които ми възстановиха около 560, не помня точно. Така изплатих само 2000. До ден днешен тази машина работи безупречно. Оригинал японска правена за нашия пазар на 220в. Тогава технически беше по-по-най. Марка ЧофуСерено, почти нечувана за България. Може и вече да не съществува.
VITAN:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Януари 20, 2025, 05:43:12 pm ---Т.е. 2 пълни години! След всичкото ходене по мъките, изминават 2 години и резултата клони към нула! Аз след 6 месечно "знимание" с институциите имам на лице същият резултат, по други въпроси! ... Е... спирам да пиша! Изводи....без изводи че ще стане мазало!
--- Край на цитат ---
Златната рибка по темата: https://www.facebook.com/reel/1302483970789661
Радико:
Кузмов.
Ей го долу на снимката по време на монтажа. А да и 10 киловатчаса батерия. Всичко ми излезе към 8000 лева.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия