Възобновяеми енергоизточници, нагревателни и хладилни системи > Соларни източници - фотоволтаици, нагревателни и др.
Подкрепа за енергия от възобновяеми източници за домакинствата
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Януари 24, 2025, 09:36:57 pm ---Пикси, пропускаш един немаловажен за съвременния човек аспект. А именно мързела.
Няма земна сила, де да ме накара да се занимавам с дърва. Да ги цепя, редя, нося, да чистя пепел, кюнци. Дори да паля печката. Аз съм си качил едно приложение на телефона и дори не ходя до вентила на радиатора за да го пускам... :)
--- Край на цитат ---
За никого не е тайна, че си патологично мързелив, то ти личи отдалече. Не е нужно и с това да се хвалиш.
А за цепенето на дърва - забравил си селските години, всички знаеме от коя паланка си емигрирал в София. Но ако ти бягаш от произхода си, той не бяга от тебе, личи ти, че си от село.
Оригиналните софиенци не ходят в оремаците да обират паяжините и да залягат по пепелниците пълни с фасове. Те не ходят в сливенския менгянски хлебозавод с мазните изгорели тави от соца - ти работиш там. :D
Селото те влече, влече.....ти работиш на село, а спиш на хотел в София.
valex:
Усрахте и тази тема !!!!
Номак:
--- Цитат на: valex в Януари 25, 2025, 09:51:08 am ---Усрахте и тази тема !!!!
--- Край на цитат ---
Под зоркото око на администратора !
Искаме отвод на администратор ЕДМ,мотивите за това са явно бездействие ,не желае да си върши работата ,хипотетично е възможно и да е съучастник в свалянето нивото на форума...
За нов админ в името на народа искаме ГМГ,считаме(аз и съфорумниците)че притежава нужните качества да води форума честно и безпристрастно!
До председателя на форума с уважение:векторльо
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 24, 2025, 11:04:22 pm ---За никого не е тайна, че си патологично мързелив, то ти личи отдалече.
--- Край на цитат ---
И това ми го каза човек, който е превърнал бъркането в телесните си отверстия в целодневно занимание? :) Дори хобито с което толкова се хвалиш се състои в кибичене с една пръчка по цял ден...
krasias:
--- Цитат на: juliang в Януари 24, 2025, 09:36:57 pm ---Пикси, пропускаш един немаловажен за съвременния човек аспект. А именно мързела.
Няма земна сила, де да ме накара да се занимавам с дърва. Да ги цепя, редя, нося, да чистя пепел, кюнци. Дори да паля печката. Аз съм си качил едно приложение на телефона и дори не ходя до вентила на радиатора за да го пускам... :)
--- Край на цитат ---
Да Юли, именно този аспект ще спаси гората и дърветата. Аз бих го нарекъл стремежа към комфорт при хората. Понеже тука живея до самата гора, та преди 15 - 20 години имаше много незаконна сеч. Сега от десетина години насам незаконната сеч спря, не че някой пази гората. Просто хората преминаха на климатици, термопомпи, пелети, газ а някои експериментират и с фотоволтаици. Така че този аспект засега се оказва невероятно полезен.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия