Възобновяеми енергоизточници, нагревателни и хладилни системи > Соларни източници - фотоволтаици, нагревателни и др.
Подкрепа за енергия от възобновяеми източници за домакинствата
EDM electronics:
--- Цитат на: Номак в Януари 25, 2025, 11:02:56 am ---Под зоркото око на администратора !
Искаме отвод на администратор ЕДМ,мотивите за това са явно бездействие ,не желае да си върши работата ,хипотетично е възможно и да е съучастник в свалянето нивото на форума...
За нов админ в името на народа искаме ГМГ,считаме(аз и съфорумниците)че притежава нужните качества да води форума честно и безпристрастно!
До председателя на форума с уважение:векторльо
--- Край на цитат ---
Обществена тайна е, че употребяваш наркотици и си подсъдим за разпространение на наркотици!
В тази връзка най-учтиво те моля, да си дадеш отвод и да не вземаш участия във форума, да не коментираш темите, т.к. с тези си морални и юридически характеристики сваляш нивото на форума.
Очаквам някой тебеподобен примерно с хронично употребление на алкохол, да се изкаже в твоя защита, защо да не го правиш.
Номак:
Имаш ли доказателства за това което говориш?вярно е че има дело което се води срещу мен за притежание на марихуана ,но липсват веществени доказателства,има още куп пороци което е жалка скълъпена история показваща абсурда в българското правораздаване ...дали пък не ме поръча мафията щото им издавам престъпленията без които не могат да оцелеят?всеки сам може реши!ако не успеят да ме осъдят кво да те правя задето клеветиш?
VITAN:
Тая шизофренийка малко в повече ми идва:
1. Или си източен шаман и спокойно, и закономерно си пафкаш мери-джейн-а.
2. Или си западняк, за когото, само и единствено, ако са те осъдили, ти правиш нещо лошо.
3. Избери 1 от 2-те и да ни светнеш кое.
Номак:
Хахаха рипкайте мишоци сега ви се е паднало.в Нидерландия или повечето европейски страни ако им думаш че марихуаната е наркотик рискуваш да ядеш шамари!психо активната молекула ТХЦ в марихуаната се произвежда в всяко човешко тяло .сиреч дори едмто този високоморален индивид произвежда нон стоп"наркотици"...смешно ми става от напъните ви да ме очерните !и друг интересен факт ще ви споделя -марихуаната възпрепятства развитието на рак .ест. и на още куп болести!витанчо,едм -кой сади туморите в жените?кога ще излезнете на площада да защитите дъщерите си и майките си?или не жена а урод ви е раждал?не сте в положение да ме съдите .това е все едно мишок на лъв да рипка...
VITAN:
Когато фактите говорят и боговете мълчат (са казали древните).
А фактите са такива: след като се разрешава марихуаната в някои щати, употребата на твърди наркотици скача двойно!
П.п.1 Разбрах, нямам вече нужда от това, какво ще каже съда.
П.п.2 Ставаше дума за древните богове (че мълчали при фактите), но не и за горските и водни духове.
П.п.3
https://www.youtube.com/v/3qvJrsB2oAQ
Пропуснат живот ( Wasted Life - За живота на хероин )
П.п.4 Говорил съм лично с един от авторите на филма. От всички герои вероятно само още 1 е жив...
--- Цитат на: Номак в Януари 25, 2025, 04:22:26 pm ---не сте в положение да ме съдите .това е все едно мишок на лъв да рипка...
--- Край на цитат ---
П.п.5 Всеки, който пафка мери-джейн, не лъв, ами и дракон може да бъде. Дреболия е това лъва. Не може нито да лети, нито да бълва огинь.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия