Възобновяеми енергоизточници, нагревателни и хладилни системи > Соларни източници - фотоволтаици, нагревателни и др.

Подкрепа за енергия от възобновяеми източници за домакинствата

<< < (20/21) > >>

Номак:
Заплашваш ли едм?както в началото след задържането думаше че ще ме тикнеш в затвора?по спокоен ли ще бъдеш ?разбира се,няма да се налага да триеш СЕ темите които пускам...ще си безчинствате на воля с останалото опг..понеже в чата излезна информация че си съдия ,кога опгто ще бъде съдено за престъпления срещу човечеството.?ти в качеството на престъпник с черна тога ли си?който рипка срещу народа рано или късно увисва приятел.

VITAN:

--- Цитат на: Номак в Януари 25, 2025, 04:48:46 pm ---П.п. витане ,ако лъжеш че ни си писал да те тръшне ли рак?
--- Край на цитат ---
Я пак, я пак?! Ама с доказателства, както се ти се плюнчиш, че трябвало...

EDM electronics:
Номак,
изказванията ти все повече ми приличат на симптом на шизофрения.

Винаги съм казвал, че Интернет като магнит привлича хора с ментални проблеми.

Номак:

--- Цитат на: VITAN в Януари 25, 2025, 05:07:47 pm ---Я пак, я пак?! Ама с доказателства, както се ти се плюнчиш, че трябвало...

--- Край на цитат ---
Съвсем прост въпрос зададох -отговори с да или не!стига шикалкави!
За да е по интересно отговори и на следващия въпрос-подслушвате ли телефона ми ,витанчо?отговори спокойно,ако да-няма да те съдя ,казах вече-не може да сте повече от това което сте...няма смисъл..

Edm,шизофренията заедно с всички останали гадни болести са характерни за твоя етнос ,не ме принизявай на това ниво..

EDM electronics:

--- Цитат на: Номак в Януари 25, 2025, 05:14:20 pm ---
Edm,шизофренията заедно с всички останали гадни болести са характерни за твоя етнос ,не ме принизявай на това ниво..

--- Край на цитат ---

Тук вече ме заинтересува и възниква резонният въпрос:
- А ти от кой етнос си?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия