Ти го харесваш нали?
Тебе не те харесвам
- твоите роднини или идеологически съмишленици по време на фашизма пребиха баба ми от бой и и въртяха горещи кибритени клечки под ноктите с ръждив керпиден. Ти си този - наследникът, който ще плаща тези грехове. Ама така си ги плащал, че лошите комунисти, като баба ми, ти дали работа в научен институт без нужния образователен ценз, плащали ти незаслужено възнаграждение, превишаващо многократното средна за страната зарплата
и си лапал големите киФтаци в стола на института, в компанията не теоретика-изобретател Сараъргойчев.
"Полковника" още преди 4-5 г. ми казаха някои истини за него /парашутист при военните по комунистическа линия, също като началника Тиква/, но аз ги игнорирах, защото приказваше така, както аз мисля. Говореше много добре на строя на болшинството хора в тази държава, като мен, които искат смяна на статуквото. Оказа се, че този много бързо обърна палачинката, по-бързо от
редник Копейкин, който е на пряко подчинение на
генерал Тиква, той пък на
генералисимус - Посолоството.
Реално в България няма опозиция и никога не е имало. Властта е еднопартийна, но с различни имена и театър на демокрация. Има и свестни хора, има и хора, които няма да са корумпирани, но те пък не им се влиза в лайната на властта и корупцията.
Рано или късно обаче нещата ще се променят - аз съм оптимист.
Поне виждаме във форума, че има такава надежда.
Аз гарантирам тук във форума, че неолибералната демократична проамериканска чума, няма да вземе връх.
Ще стрича сакъза на всеки либерал , дръзнал да превърне форума в национална проамериканска, неофашискка - холенска, пролибирална, лъжедамократична, проджендърска медия.
Опичай си акъла
Кузмов.
Ще доловя всеки твой опит, да тръгнеш с кирката, да събаряш
Альоша.
Аз ще съм там.