Във всяка държава има хора с определени психични отклонения... но когато тия отклонения са на държавно ниво, тогава нещата стават страшни
Не споря, прав си, но русначетата, които са облечени в костюмите на загиналите си деди не са от твоята извратена категория. Русначетата помнят какво са им причинили западняците-колонизатори. те трябва да се възпитават да защитават земята си, жените и държавата от западните алчници. Не се учудвам, че едни евроалкаш преди е бил комсомолски секретар и член на БКП, сега е обрънл палачинката и се прави на западняк.
Твоите западняци наистина са с психични отклонения и затова ще се самозатрият, Путин дори няма да ги докосва.
Михаил Кузмов си мисли, че ей тия долу са ги създали руските комунисти и си пратил децата при тях. Еми не съм му аз виновен. Аз не ги искам тук тези изроди, затова и ще се боря. Той като иска да си взима куфарите и да отива при тях, да учат децата в училищата на педерастия.
Потресен съм от грозотията на западни ценности. Преди дори през ум не ми е минавало, фантазията ми не е имала капацитет, да възприеме такава уродщина, такова падение. Мислите ли, че Господ ще прости подобно нещо?
Мислите ли, че Господ ще прости на ония, които го приветстват и защитават - на евроалкаша?Бог да НЕ ги прости тия - гейовете в ГЕЕНАТА!
Западни уроди - западни ценности: