EDM в желанието си да блеснеш като най великият електрончик, само ще ти кажа че използвах най простите мисфети на 40 А и 500 V. И те издържаха до края.
Извинявай, ама не се опрадвавай с мен, когато се правиш на велик изобретател, като обиждаш и се подиграваш на други, които са на светлинни години пред теб. Като си получил там някакво явление и руснаците са ти се сторили тъпаци.
От де да тъ знам какви ключове си изгорил, като не си казвал. Човек си мисли най-логично, че са транзистори. Пък и ко ли ма интересуват твоите ключове - спирам да коментирам в тая тема.
П.п. Защо всички си мислите че като запоите два кондензатора и един транзистор ще изкарате СЕ?
Това ти си го мислиш, на мен през ум не ми е минавало. Не мога да разбера, що ми преписваш собствените си фантазии.
Нито ти знаем технологията, нито явно можем да ти помогнем, щото не си руснак.
Играеш си на гатанки, ще ни изпитваш за неща с които ти си се бъзикал и искаш от нас да си приказваме.
Ами като държиш да сме прецизни, покажи, разкажи и тогава ако има достоен някой технически грамотен и не е прос руснак, може и да стане диалог.