abe hora 6sa iztrepete bre,a nqkoi mislil li e za dvigatelq sas sgasten vazduh ?aaaaa? e va e nomera .TATA puskat takiva koli ot 2008. ako e verno det go pi6at 200km sas edno zarejdane na vazduh. skorost max.110km/hrazhod na maslo 1litar na 50000km za smazvane.a nqkoi mislil li e za vihrovite topligeneratori? az se zanimavam sas strugaro-frezistki uslugiako nqkoi e namislil ne6to da zapovqda.pone ma6ini ima i moje da se dqlka.mojete da mi pi6ete tuk krazz@dir.bg za seriozni namereniq 6te ima pove4e informaciq
Ок. Първо ще те помоля да пишеш на кирилица. Така е прието във всички български форуми. Ако имаш затруднения- има достатъчно приложения в интернет, които да превърнат латиницата в кирилица. Така е по- удобно за четене.
Второ- водорода- не е толкова лесно да се взривиш, ако спасваш простички правила на безопасност. Почти всички описания за направа на разграждащи клетки са съпътствани от такива правила, обясненое къде и какво се получава и какви са рисковете.
Трето- не смятам, че на някой, тръгнал да се занимава с водород, трябва да му отнемаме тази сладост, просто защото смятаме, че греши! Всеки има право да прави каквото си иска, а що се отнася до репликации на разграждащи клетки, икономайзери и всякакви устройства, които биха направили светът по- светъл, тогава пък най- малко имаме право да говорим по този начин!
--------------
По твоята тема: много се радвам, че си заговорил за колите на сгъстен въздух. За съжаление не се сещам за филмчето, в което ги показваха и обясняваха принципа на действие, но мисля, че администраторът го е пуснал тук някъде.
Ще се радвам ако дадеш допълнителна информация и схеми, ако не за направа, просто за познания принципа на действие.
--------------
Предложението ти за стругаро-фрезистките услуги е много интересно. Можеш ли да посочиш в кой град работиш? И в коя част- горе долу? Със сигурност ще имаш клиенти от този форум!
Успешен ден!
Надявам се не вземаш моите писания като заяждане. :wink:
---------------
ПС: Ето и филмчето, пуснато от администратора:
http://forum.mazeto.net/viewtopic.php?t=181