Кадуцеус може наистина да ви обясни, но той не практикува в точно тази област!
Въпросните технологии действат на матрично-информационен принцип, не на директен енергиен пренос (или пре/насочване).
Пръстенът съдържа символи, които са по-стари от поне две предходни нам цивилизации.
Друг е въпросът, че според мен, тези символи не трябва да са на...пръстен (но това е лично мое мнение и не ангажирам никого с него).
Много древни символи и геометрични мандали действат на същия принцип, доста и от житните кръгове са точно изображение на
геометричните мандали, между тях има и някои нови за нас, за които нямаме открити артефакти.
Сега...няма да обяснявам принципа, понеже съм го правил доста обстойно в други теми, който го е интересувало, той е чел!
Да, има и много шарлатанстване, има и спекулации и т.н...както и серийно производство на "дрънкулки" с лъскав вид, понеже така хващат око и вяра!
За "продукта", показан от
EDM electronics само мога да ви кажа, че няма
никакво значение дали е платка с медни (златни или платинени) писти или обикновено парче бяла хартия с принтирана фигура на него - то ще работи еднакво добре (или зле)!
Но...няма да се продава еднакво обаче...
Кой би дал пари за нещо, което едва ли не може сам да си разпечата?
И съм почти сигурен, че всички "производители" и разпространители на подобни "устройства" си нямат и хал-хабер точно за какво става въпрос...да живее комерсът!
Да, има значение единствено големината на символа (за налагане в матричен обем на тъкан или зона от тялото) и масата на предмета, който е носителят! Да, има връзка и с енергийните трансформации (фини енергии), но е по-скоро като информационен шаблон за изпълнение (проект), а не устройство! Устройството е самият човешки организъм!
П.П.Радико, в грешка си..."бай бабо, да не ме среща мечка"...