Има истина, в това, което казва Радико. Ще ви разкажа, една случка, за да разберете, че енергийния вакуум, понякога се запълва по кофти начини. Всичко е енергия и ако дадеш, трябва да получиш или ако получиш, трябва да дадеш.
Преди години, по стечение на обстоятелствата бях нещо, като неволен лечител. Правех зеперчета и чат пат, пусках тока на някй закъсал. Един ден, един мой клиент, сподели, че има някакво странно заболяване, което се появило, след пиене на фалшива ракия. В продължение на няколко години, за да си фокусира погледа, трябва да е напълно неподвижен, сутрин като стане, "ходи" по стените, вечер си ляга с кокошките, постоянно му се спи, не може да кара кола. Пуснах му тока на три пъти по 7 минути, през 20 минути. На другия ден идва и казва, че е напълно здрав и даже други болежки са изчезнали яко дим. За мен това беше просто експеримент. Човекът не каза, дори едно благодаря, но на мен изобщо не ми направи впечатление. Просто се радвах на резултатите и чудесата. Мина не мина време, на тоя жената, изведнъж го напусна и малко след това, му изгоря апартамента и за малко и детето да изгори с апартамента. Тогава домашните ми напомниха, че тоя дори не е казал едно благодаря, че му помогнах. Това е наистина странно стечение на обстоятелствата, а още по-странното е че ден два, след като разбрах, за нещастията му, в нета прочетох, че папата, предложил, неблагодарността, да бъде обявена за грях
След време понаучих някои неща, за енергийните кръгове и нещата, започнаха да ми се изясняват. Получиш ли, трябва да дадеш.
пп. В последствие разбрах, че имам екстрасензорни способности, та не мислете, че само зеперът е излекувал човека.