dymelsoft, не отричам науката, като цяло, но фундамента е сбъркан из основи. Защо тия умници не могат да направят един генератор, като на Капанадзе, нали всичко им е ясно, а го правят архитекти, магазинери и каруцари, без никакво техническо образование, защо? И този тип устройства, са ФАКТ, не е само Капанадзе, много са. А, като говорим за фундамента, става въпрос за етера, ефира, вакума, който умниците не виждат, не признават, а именно от него трябва да започнат да изграждат теориите си, защото ефира е първичната субстанция, от него е изградено всичко и всичко се държи цяло, пак от него. А те правят обратното, от голямото, към малкото. Ако ефира изчезне мигновено, всички материални обекти ще се разхвърчат и разпаднат на съставните си части, защото той оказва налягане на материалните обекти.
Запознат съм много добре с производството и работата на полупроводниците, електрони, дупки и пак никой нищо не е видял с очите си и няма да види никога, само предположения. С тези нови супер нанотехнологии се произвеждат процесори, които горят, като пуканки и им трябват 100 кила вентилатори за охлаждане или течаща вода. Тя и електрическата крушка на Едисон е работила на времето и още работи и, когато са попитали Едисон, как работи тази крушка, той е казал, „ами не знам, но я ползвайте“.
Не си мисля, че буквално се хващаш за думата „микромагнити“, ами по онова време, когато е живял Лидскалнин това е била най-точната дума за изразяване на тези частици, той е имал в предвид първичните частици на етера, ефира, който са положителна, отрицателна и неутрална и при различните комбинации между тях се изграждат вашите електрони, позитрони, атоми, молекули и цялата материя. Положителната и отрицателната частици имат свойствата на магнит и може би заради това ги е нарекъл така Лидскалнин.
Защо умниците, като са наясно със всичко не могат да направят и да използват поне за военни цели или в космоса генератори на свободна енергия, защо? Няма дрон в момента, който може да лети повече от 24 часа и няма спътник в космоса без слънчеви панели, защо?
В предния ми пост има само факти и констатации, както и в този ми пост.
И ти ли не можеш или не искаш да си признаеш, че си подведен от системата, когато си си губил времето и парите да учиш. Не казвам че всичко, което се учи е направилно има и много полезни неща, но фундамента е сбъркан, грешен.