Дедо попе, ама ти си фатален песимист, нищо лично. Света не е, само черно и бяло, а има и нюанси, „нюансите на светлината“, както ги нарича Тесла. Виждал съм с очите си работещ генератор на Капанадзе, теофилиус, също го е виждал, мисля, че има и други хора от нашия форум, които, също са го виждали. Такива генератори, са бъдещето на човечеството, бъди сигурен в това. Достатъчно е отровена Земята, за да търпят хората още мноого време използването на петрол, газ, въглища и други безумни начини за извличане на енергия. Тези, които препятстват тази технология, са една шепа международни престъпници, но и за тях ще има видов ден. Няма империя, която да е устояла на „плебса“ в човешката история, няма.....
Нека да имам такъв генератор в къщи, пък да видим, кой и, как ще ме накара да му плащам. А такива генератори в Грузия има около 200 работещи, но хората не парадират с тях, има и в Русия, а може да има и в България.....
Дедо попее.... що да е безпредметна темата си е много добра но незнам защо няма активност. Дали хората са се отчаяли?
Свободната енергия съществува "вервайте ми" ще ви докажа до 800 дена. Тва последното шега.
ventsy74, хората не, са се отчаяли, но не виждат смисъл да пишат по темата, след такива песимистични изказвания, като на
Dedo pop и други, които водят до излишни спорове и губене на време. Доста хора работят по тази тема, а това не означава, че всички трябва да си изказват мненията. Един ден някой ще публикува работещ модел и това е, такава е и целта на тази тема. А дали този някой ще сподели с останалите, дали, като Капанадзе ще се лакоми за пари, това е вече друг въпрос.