mi68 толкоз изписа и нищо не каза
Първия абзац няма да анализирам за да не те отклоня от късия пас на който съм те подбрал - там полемиката може да е мнооооого голяма и безплодна.
Това обаче е по-интересно
Материалните обекти си взаимодействат с времето от минала към бъдеще, те не могат да си взаимодействат с времето от бъдеще към минало или тока на разместване. това взаимодействие става в кондензатор или дупчест -р-полупроводник.
Не знам за чи ху* вкарваш времето - предполагам за да стане по-завъртяно белким хване дикиш ама ТЦ не става, обаче появи се някакъв ток на разместване - ко се размества не става ясно ма конензаторите се включиха и си ба мамата.....
И следва олимпииската глупост.
Ротиращите тела си взаимодействат и с двата потока време, сиреч от минало към бъдеще и от бъдеще към минало. Колкото по мащабно е разделянето на времето толкова по мащабно е производствата на СЕ.
Това от де го измислиили прочете не знам ма е забавно, какви са тия два потока време ..... обясни ни моля ти се на какво основание въртящо се тяло ще взаимодейства с времето ..... а още повече какво общо би имало това в конкретния мотив......
Като цяло това де написа е един буламач в твой стил без грам причинноследственост и логика за обоснованост нема и да мислим даже - ма звучи яко за кой не разбира нищо от тия неща и би му вързало мозъкът на зъл възел което би било достатъчно да се откаже и да се поклони пред генят (или шизофренията).......
И да завършим с мантра - тралалалалал
тя за цвят и придава завършеност.
// последен въпрос - ако се въртя като часовника ко правя с времето ..... а обартно .....
//
Следващата схемка де пунете може да си направя труда да я анализирам ко представлява (според способностите си) да видят колегите по-слаби електончици от мен какви глупости рисувате (Моля не ме вкарвайте в кататоничен ступор с някое голямо извръщение.).