Драги ми Seeker простотии не съм писал. А за твойте трудове не съм чувал или чел щото не те знам. Дай да ги видим, да ги прочетем и помислим, пък може наистина да се призная за прост.
ПОКАЖИ ГИ, ХАЙДЕ ПРОСВЕТЛИ ПРОСТОЛЮДИЕТО КАТО МЕН. ДЕТО ПИШАТ ГЛУПОСТИ ИЛИ ПРОСТО ЗАДАВАТ СЕРИОЗНИ ВЪПРОСИ. А че БАН последните години не е в час и без да ми го кажеш го знам от това дето изнася като трудове научни.
Прати ми тия твой трудове, покажи ги, хайде де нали тия трудове се пишат точно заради хората, а не заради това да се изтъкнем че сме ги написали и да си лъснем самолюбието.
Драги ми изобретателю-откривателю Seeker едно е да зададеш въпроси, а друго е да ти предложат да отидеш при дедо ви Максим. Считам че май тонът ти е неуместен. Задавам въпроси щото идеи всеки може да снесе, но повечето не стават дори и да си избършем сопола от носът. А че бай Тошо изръси една глупост е вярно, но само да ти кажа че ИС имат и проводници вътре цели хубави проводници. Мога да ти подаря такива колкото щеш. Ако си нямаш де, че е пълно с изобретатели-откриватели дето не са виждали проводници.
И тъй като отговор естествено не получих, а само предложения да ходя при дедо ви Максим, ме трясна една идея че май по добре е да не задавам въпроси а само да се съгласявам и да казвам колко са ОО велики идеите ви.
А това дето vitan предлага за сандъка с огледалца и прахосмукачката. И как щял да изпомва въздуха, направо ме осени една ОО велика идея че по този начин освен метанец и някоя и друга бактериика друго няма да произведеш. Щото тва ми замяса най напред на сушилня, ама като прочетох че и прахосмукачка ще слагаш се сетих че има едни микроорганизми дето много се кефят на липсата на въздух и обичат да им е топличко. А пък храната дето ще е вътре ще се оглежда в огледалцата колко е красива и питателна.