Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Чесънът убива микроби
svetlio760:
--- Цитат на: Радико в Юни 06, 2021, 07:39:37 am ---Това дали ти вярваш или не вярваш в дадено твърдение не е определящо за да стане то вярно или невярно. От значение са само фактите. Има множество факти, голяма част от които скрити от повечето хора които определят, че по скоро трябва да вярваш. Примерно Далай Лама
--- Край на цитат ---
Прав си, има доста скрити факти около ени педофили, ени ритуали, ени пандемии... Те за това са скрити, такива кат нас да си мислят, че вали злато, а те всъщност тези скритите да пикаят отгоре ни! ;D
Радико:
--- Цитат на: svetlio760 в Юни 06, 2021, 06:11:07 pm ---Прав си, има доста скрити факти около ени педофили, ени ритуали, ени пандемии... Те за това са скрити, такива кат нас да си мислят, че вали злато, а те всъщност тези скритите да пикаят отгоре ни! ;D
--- Край на цитат ---
Това е друга тема Светльо кой какво прави. И как го прави и защо го правят. Въпреки че тези неща са свързани едно с друго. Да с прераждането са свързани. Има го и православната църква го признава, но само за вътрешна употреба. Ако ти попоташ ще ти кажат " не няма такова нещо"
VITAN:
--- Цитат на: Радико в Юни 06, 2021, 06:26:00 pm ---Има го и православната църква го признава, но само за вътрешна употреба. Ако ти попоташ ще ти кажат " не няма такова нещо"
--- Край на цитат ---
Мохамед много се съмнявал в своите припадъци и откровения, които му се наливат.
В Крим и в Арабия Византия си е гонела еретиците - в периферията на империята.
Та отива Мохамед при един такъв "християнин" за потвърждение на своята богоизбраност и го пита. Он му рекъл:
- Да ве.е..е, ама как вее....е! Всичко е точно, няма начин!
И от тогава мюсюлманите са курназ, че имат от християните индулгенция за правоверност...
И айде, ако обичаш, да не си на всяка манджа мерудия, ами гледай за какво е темата и се съобразявай.
Ако си много духовит, отвори си тема духовна (ако Димел-а не те резне) и там ще видим какъв вятър правиш.
Радико:
Ами добре ще опитам:
Та чудя се какво ще ми подейства по добре на мен дали Гаркуа или зубренок???
VITAN:
Не знам. Знам само, че със сигурност нелечимите болести ги лекува търнокоповото масло. Това за телесните. И за много малка част от духовните.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия