ОТ:
ПОЛУЧАТЕЛ:
info@inkomp-delta.com + X
ТЕМА: Здравейте:))) Похвала относно изобретението Ви Браво!!!
ДАТА: 29.10.2009 20:31
принтирай
Здравейте, искам да се запознаем ако може.
Казвам се ....инженер съм Фамилията ми е .....
В момета съм безработен . Видях саита Ви Въпреки че съм невероятно взискателен за някой работи в живота мисля е заслужавате огромна похвала за устройството си. Не изключвам да си купя едно. Няма да съм вечно безработен....
За мене какво да ви кажа аз мога да опитам да се представя с участието си в ето този сайт
www.......org Там съм с ник .... но си ми казват .... Ако ще ви е интересно разгледайте постовете ми те са в Bulagrian Insighnt. Там са поставени интересни идеи от юзерите @Harwey, @OC @CC, @Magliwynn...
Уточявам тези неща защото искам не само да прочетете но и да се убедите че може би макар и далеч от постижението Ви аз участвам активно в форум с насоченост която вероятно е била някога и с Вас. Искам отново да подчертая Браво страшно сте успели ако така да се каже не сте и най напред в света в момента в тази област.
Бих искал да се запознаем да се видим да разгледам нещата Ви Имам нужда от личен контакт с Вас. Ако не възразявате.
Благодаря за всеки отговор.
Простете ако ви се е сторило че съм писал незначими и неуместни неща.Тая сфера ми е голяма тръпка и е възможно да съм се поувлякъл.
Поздрави.... България
Р.С научих за вас от форума
www.mazeto.netОТ:
ПОЛУЧАТЕЛ:
ТЕМА: ..... захранване
ДАТА: 30.10.2009 17:37
Здравейте искам пак да Ви питам (изчетох всичко за вашето изобретение в беинса инфо сайта)
Може ли на базата на Вашето изобретение да се направи захранване за робот .... който е в музей в ....Моят приятел .....който е правил експонатите в музея си ме подсети някак си да Ви питам трябва да е мощно устройството около 20 вата Извинете за безпокойството. Радвам се че има българин който е постигнал такава огромна идея лелеяна от мнозина в света .Похвалих Ви пред неколцина хора които разбират от тази техника в известен смисъл. Благодаря за всеки отговор.Те са впечатлени А на репликата че може би се бъркате щото може греш
о да отчитате честотите аз им отговорих че според видяното от мен очевидн не се бъркате и че работите Ви са успешни Моят познат ..... е много начетен човек и аз бях щастлив да му съобщя за Вас. и Вашето изобретение.
Надявам се да ми отговорите видях в Беинсата че пишете много учтиво и възпитано и сте търпелив човек .Бог ми е свидетел че искам да си направя такова нещо и да го разбирам как става. Ние в Физь.ком много се трудим но за сега безуспешно но знаем че е възможно а вашият клип направо ме издигна в очите на моите приятели зад граница много Щастлив съм че българин е направил такова нещо Наистина!!!
ОТ:
ПОЛУЧАТЕЛ:
ТЕМА: Г-н Валери Иванов, може и да сте създали нещо хубаво но какво лошо имаше в това да ми отговорите?
ДАТА: 03.11.2009 00:57
?
Жал ми е за Вас
Изчетох постовете ви в Беинса в Скиф и къде ли не държите се така сякаш наистина сте създали нещо, а сте като кучето на сламата ни я яде ни я дава.. . на колкото писма не ми отговорихте толкова цирея на гъза Ви да поникнат.
искахме с ваша помощ един робот да накараме да проходи Робко 1 Ама не би .Надменноста Ви е противна и показателна.
Никак не ви завиждам, просто ме отвратихте .
дано поне устройствто Ви е полезно в някоя област че много камбани бихте ...по целият свят.
ОТ: Waleri Ivanov <
info@inkomp-delta.com> + X
ПОЛУЧАТЕЛ:
ТЕМА: Re: Г-н Валери Иванов, може и да сте създали нещо хубаво но какво лошо имаше в това да ми отговорите?
ДАТА: 03.11.2009 08:48
Съжалявам, че не съм добре със здравето. Нямам вина, че сърцето ми изнемогва. Съжалявам, че съм Ви разстроил и разочаровал. Не Ви се сърдя. Прощавам Ви. Навярно сте млад и нетърпелив човек. А аз правя каквото мога и каквото ми е по силите.
За едно сте прав - не ми завиждайте, щото и на идея си нямате какво ми е!
С уважение:
Валери Иванов
www.inkomp-delta.comvid@inkomp-delta.cominfo@inkomp-delta.cominkomp@abv.bg Уважаеми колеги,
Това е част от "уважението", което получавам тук, в Родината. За какво говорим?!
Съжалявам, но не съм и учуден, още по-малко пък изненадан. Представяте ли си какво беше разочарованието ми? Отварям пощата с намерението да му отговоря, да видим кога ще мога да направя така, че да се срещнем, да му напиша нещо, което да му вдъхне смелост и увереност. Вярно, не мога нищо да поднеса на тепсия, но все пак...
Е, ще го преживея някак. Но все пак, жалко.
По отношение на това, което се обсъжда. Да, мога да ви поздравя!
За съжаление няма как да обсъждам с вас тази тема, по напълно разбираеми причини. Но мисля, че дори и това, което е получено от мен като информация, за умния е предостатъчно!
Желая ви успех!!
На всички, които могат да се считат мои приятели!