Абе ние за един и същ филм ли говорим
. Водата я налива от чешмата сина му на Юрката
. А месинговото яйце не е само яйце - има си е прорези
. Загледай се по - внимателно. Иначе за жълтата торбичка съм съгласен - там е имплодера. Прилагам един линк - оказа се, че Юрката се е пренесъл в Беларус по покана на президента, за да разработва горивото. На този сайт има доста филмчета - разгледайте ги всичките - виждат се и даже някой части от имподерите. Има и снимка на установката с гравицапа
( хаха тоя филм "Кин дза дза" е удикален с тея летящи мелници
. Има също и друга разработка на месинговото айце. Там е по - добро качеството на видеото и по - ясно се виждат прорезите. Също така ще обърна внимание на още нещо. Това яйце хем образува един центростремителен водовъртеж хем центробежен и това ми е интересно как става ( загледайте се внимателно във видеото с буркана ). В описанията си Шаубергер пише, че водата се подлага на последователни центробежни ( експлозивни, мъжки ) и центростремителни ( имплозивни, женски ) завихряния - получава се пулсация и за това си мисля, че имплодерите в установката са 2 - мъжки и женски.
Тоя пич почва да ме радва все повече и повече - вижте го как и отговаря на отервюиращата от клипа. Даже от МИ6 го били проучвали
. Има и отоворено писмо до Путин
.
http://oratay.ru/