Здравейте,
-Има ли някой, който си е платил за оригиналните планове на г-н Пантон?
-Има ли някой, който се е свързал с тези които ги продават?
Писах няколко мейла, но никой не отговаря. Май си има проблеми в затвора, но все пак плановете се продават доколкото знам на
www.teslatech.info Просто искам да си ги купя за да не почвам от а, б разработки и догадки.
Въпросите, които зададох бяха:
-Колко време е необходимо за съживяване на реактора? Трябва ли да бъде ориентиран север-юг или в плановете за коли има друго решение? Защото 20 минути по тази ориентация е прекалено дълго време, а да намериш паркинг север-юг също е трудна работа. Не че съм песимист ами точно обратното.
Тук в архива има едни планове на френски и доколкото разбирам все още не са преведени на наш език. Дадох ги на един приятел френч ако може да ги преведе ще ги кача във форума.
-Някой работил ли е по тези планове от архива? Читави ли са?
Те са само за дизелови двг, сигурно защото по-лесно заработват с ГЕЕТ. Предполагам, че бензиновите се нуждаят от същите настройки както при АГУ. Настройка на подаването на искрата, аванс процесор, газов инжекцион за тези които са с пластмасови коектори и т.н. Всички усложнения при газификацията.
-Има ли някой пробвал с бензинов мотор ама на кола?
Май много въпроси задавам, но след толкова много четене все още остават много неизвестни, затова ми трябва нещо изпитано и разработено. Все пак времето си остава най-ценният ресурс, ако въобще може да се нарече така. То си е направо безценно!
Благодаря Ви предварително за отделеното време и внимание!