Dex
Благодаря предварително, приборното определяне изключва човешкия фактор който е променлива величина. Важна е и антената, там има някои особености - който е работил с Г-образни радиестезични рамки в близост до стени знае колко е силен физически ефектът от взаимодействието на енергийните полета. Антената трябва да е съобразена с това.
Сайтът е интересен, аз също ползвам професионално махало направено от този човек. В тази връзка трябва да кажа, че всеки има полеви особености и съответно индивидуално подходящо махало, затова има толкова модели. Ако просто хванеш едно и почнеш да се упражняваш, няма лошо - но има голяма вероятност да не ти е съвсем по мярка. Неутрализаторите също са хубаво нещо, но имат насищане, плюс това не съм убеден на 100 % дали действат във всички случаи като излъчватели на противофазов сигнал или просто изкривяват сферично полето, като "изхвърлят" боклука настрани да го обере някой друг
По принцип неутрализирането е трудно, защото полето може да е широкоспектърно - от вода, разлом, мрежова точка на Хартман или Кюри, електромагнитни смущения и т.н. Неслучайно е че руснаците предпочитат преместването в нормална зона пред всичко останало. Да не дава Господ да стоим дълго в такива зони, в Германия има къщи с наследствени заболявания на семействата в тях, дори и т.н. "ракови къщи" - и пак не им увират главите на тия хора, карат с години докато се разболеят и айде набързо при св. Петър
Така че уредът като покаже негативното поле и то числово в скала, някак повече се хваща вяра отколкото да мине някой с махало и багети и да му се осмее махалата
Между другото - чувал съм за варианти с кварцов резонатор с фиксирана честота от няколко млн. трепнения, която се променя от полето и уредът показва или забавяне или забързване с няколко десетки. Просто в зоната времето не тече по същия начин, обикновено в негативната се забързва силно. С такива уреди уфолозите мерят места на кацане на НЛО и кръговете в житата. Някакви идеи, за да направим нещо такова?
Поздрави